Το αγάπησε, το λάτρεψε, πίστεψε σε αυτό, το διαφήμιζε παντού: Στα social media, στην καθημερινότητά του, σε συγγενείς και φίλους.
Πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιστήμη του, την ειδικότητά του η οποία είχε άμεση σχέση με την προστασία στην οποία πίστευε με τόσο φανατισμό.
«Πώς είναι δυνατόν να μην εμβολι@στώ έλεγε και ξανάλεγε όταν εγώ ο ίδιος προτρέπω τους ασθενείς μου να προχωρήσουν στην ιατρική πράξη, με σκοπό να μην τους χτυπήσει η λοίμωξη στο ανωτέρο αναπνευστικό σύστημα»…
Η αγάπη του τον πρόδωσε, ο έρωτας του για ένα πειραματικό σκεύασμα που ποτέ δεν του έδωσαν στο χέρι γραμμένες τις παρενέργειες είχε άσχημη κατάληξη.
Το πολυπόθητο εμβόλι() του γύρισε την πλάτη, δεν τον προστάτεψε και στο τέλος του πήρε την ζωή σκορπώντας θλίψη σε γνωστούς και φίλους.
Δυστυχώς κάπως έτσι πάντα τελειώνουν οι μεγάλοι έρωτες… Άδοξα….
«Στα 44 χρόνια του “έφυγε” από τη ζωή ο Ιατρός Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος Θεόδωρος Γκέγκας. Ο αγαπητός σε όλους Θοδωρής κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης σκορπίζοντας θλίψη στην πόλη της Κατερίνης.»