Αποκλειστικό ρεπορτάζ παρουσιάζει η σελίδα μας για το παρασκήνιο της παρουσίας των υγειονομικών έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για διαμαρτυρία σχετικά με τις αναστολές.
Το Υπουργείο είχε επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο εσωτερικό του. Οι υγειονομικοί συμπλήρωσαν σε ένα χαρτί υπογραφές για ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θέλησαν να πρωτοκολλήσουν μέσα στο Υπουργείο.
Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν τριγύρω με σκοπό να φυλάνε τον υγειονομικό δικτάτορα απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Αντ αυτού πρότειναν σε μία εκπρόσωπο των ανθρώπων που διαμαρτυρόταν να μεταβεί στο φρούραρχο του Υπουργείου για να πάρει αυτός το χαρτί και να το παραδώσει.
Η εκπρόσωπος δεν δέχτηκε και ξεκίνησε μία φασαρία έξω από την πύλη.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι άνθρωποι του Πρωθυπουργού με τον Θανάση Νέζη σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατεβαίνει για να διευθετήσει το θέμα.
Ο Θανάσης Νέζης έχει κατηγορηθεί ευθέως από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο ότι εμπλέκεται στο συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.
Βγαίνοντας έξω από το κτίριο του Υπουργείου και συναντώντας την υγειονομικό τη ρώτησε τι ακριβώς θέλει και του εξήγησε το αίτημά τους.
Ο κύριος Νέζης τους ζήτησε να μη φωνάζουν το σύνθημα “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη” γιατί έτσι προσβάλλουν τον κόσμο που τίμησε την κυβέρνηση με την ψήφο του.
Η απάντηση της υγειονομικού προς τον κύριο Νέζη ήταν ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρουν ψήφους και αυτός ειρωνικά απάντησε “Νομίζεις ότι δεν θα ξαναβγούμε”.
Έπειτα πήρε το χαρτί και έφυγε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ