Καταγγελία στη σελίδα μας έκαναν κάτοικοι του χωριού Μέλισσα Καρδίτσας για τους γύφτ()υς πού διαμένουν στο συνοικισμό Μαύρικα Καρδίτσας και για την κατάσταση η οποία πλέον έχει ξεφύγει. Όπως μας ανέφεραν, οι γύφτ()ι πετάνε ότι βρούνε πάνω στον κεντρικό δρόμο που συνδέει το χωριό με την πόλη της Καρδίτσας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν οχήματα και σε πολλές περιπτώσεις να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.
Μάλιστα κάτοικος του χωριού μας κατήγγειλε ότι σε αρκετές περιπτώσεις καθυστέρησε η διακομιδή ασθενούς από το χωριό στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λόγω παρεμπόδισης του ασθενοφόρου το οποίο δεν μπορούσε να μεταβεί άμεσα για να τον παραλάβει.
Ο κύριος Βασίλης Τσιάκος βρίσκεται στην Καρδίτσα η είναι σε κανένα εξωτικό νησί και απλώνει το κορμί του?
Ο κύριος Σβερώνης που είναι και αστυνομικός θα επιληφθεί της κατάστασης ή οι αστυνομικοί της Καρδίτσας είναι μόνο για τσαμπουκάδες σε κοπελίτσες στην πλατεία Λάππα για τα χουντομέτρα του Μητσοτάκη και εκεί θέλουν πάνες για να πάνε?
Τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους δίνουμε επιδόματα και το ευχαριστώ είναι να δημιουργούν προβλήματα στους Έλληνες πολίτες.
Αν δεν επιληφθούν κάποιοι της κατάστασης τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.
Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας που τους μαζεύετε για να αρπάξετε ψήφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ