Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Τα ναυπηγεία Ελευσίνας επισκέφτηκε την Τετάρτη το πρωί ο πολιτικός απατεώνας Κυριάκος Μητσοτάκης οι εργαζόμενοι είχαν μαζευτεί και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή αφού όπως ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων Νίκος Παπανικολάου έσωσε πολλές οικογένειες οι οποίες θα βρισκόταν στην ανεργία.
«Απαλλαχτήκαμε από το χθες και τα δεινά πριν δύο μέρες. Εσείς μας χαρίσατε το μέλλον και τις ζωές μας. Κύριε πρωθυπουργέ, έχουμε όρεξη και πάθος να φτιάξουμε το Ναυπηγείο μας από την αρχή. Να επισκευάζουμε εκατοντάδες πλοία το χρόνο που ο νέος ιδιοκτήτης θα μας φέρνει. Να χτίσουμε τα νέα πλοία του Ελληνικού Ναυτικού στην ώρα τους, στον προϋπολογισμό που θα συμφωνήσουμε, στην αξεπέραστη ποιότητα και τεχνογνωσία που έχουμε ως εργαζόμενοι. Να τους κάνουμε να μας εμπιστευτούν ξανά. Να χτίσουμε πλοία άλλων χωρών, να αναδειχθούμε ως ναυπηγικός και τεχνολογικός κόμβος, με κεντρικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή προς όφελος της πατρίδας μας. Σας ευχαριστούμε για όλα. Μας πιστέψατε, αυτό για εμάς τα λέει όλα. Κάνατε πράξη την δέσμευσή σας»,
Όταν το χειμώνα θα σας τα πάρει όλα κύριε Παπανικολάου με το ρεύμα, το αέριο, τα καύσιμα και την εκτίναξη των καταναλωτικών αγαθών και σας δώσει κουπόνια για να πάτε να περνάτε μακαρόνια και ρύζι μετά μη βγείτε στους δρόμους και φωνάζετε γιατί δεν θα σας λυπηθεί κανείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ