Χθες το μεσημέρι βρέθηκε ο τρισκατάρατος γουρλομάτης στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να επισκεφθεί το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης που όπως αναφέραμε υπήρχαν και παρατράγουδα με υγειονομικούς που βρισκόταν σε αναστολή. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανακοίνωση 30 καινούργιων έργων για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά προτού αλέκτωρ λαλήσει τρεις, φάνηκε ότι στην πόλη όχι μόνο δεν υπάρχουν έργα σε εξέλιξη αλλά χρειάζεται ξήλωμα ειδικά το σύστημα αποχετεύσεις και αποστράγγισης νερών και τοποθέτηση από την αρχή.
Με την πρώτη καταιγίδα πλημμύρισαν τα πάντα και η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε Χαλκιδική.
Εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετές ώρες. Άνθρωποι κινδύνευσαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, νερά μπήκαν μέσα σε σπίτια και καταστήματα, δέντρα έπεσαν σε δρόμους και γκαράζ και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μετράνε δεκάδες πληγές.
Για ακόμη μία φορά οι βλαχοδήμαρχοι της Δεξιάς έφαγαν όλα τα κρατικά κονδύλια και έχουν αφήσει τις πόλεις έρμαιο σε κάθε φυσική καταστροφή.
Πέρα από αυτό είναι και το θέμα της γκαντεμιάς, αφού όπου πάει ο σύγχρονος Βελζεβούλ δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.