Η Ευρώπη καταγράφει επίσημα ένα σοκαριστικό 691% υπερβάλλουσας παιδικής θνησιμότητας από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε για πρώτη φορά το εμβόλι() για τα παιδιά για τον COVI-D

Τα επίσημα στοιχεία θανάτων για την Ευρώπη δείχνουν ότι υπήρξε μια συγκλονιστική αύξηση 691% στους υπερβολικούς θανάτους παιδιών από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων χορήγησε την επείγουσα άδεια χρήσης του εμβολίου Covi-d-19 της Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών τον Μάιο του 2021, αναφέρει το The Expose.

Πριν από αυτή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, ο αριθμός των παιδικών θανάτων το 2021 ήταν κάτω από το αναμενόμενο ποσοστό. Αλλά μετά την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, ο αριθμός των παιδικών θανάτων μέχρι το τέλος του έτους είχε αυξηθεί κατά πολύ ανησυχητικό 1,599% από τον μέσο όρο του 2017 έως το 2020.

Δυστυχώς, αυτή η τάση συνεχίστηκε και το 2022: η Ευρώπη καταγράφει επίσημα αύξηση 381% στους παιδικούς θανάτους φέτος σε σύγκριση με τον μέσο όρο 2018-2021.

Το EuroMOMO είναι μια ευρωπαϊκή δραστηριότητα παρακολούθησης θανάτων. Σύμφωνα με τον οργανισμό, στόχος είναι «να εντοπιστεί και να μετρηθεί η υπερβάλλουσα θνησιμότητα από εποχική γρίπη, πανδημίες και άλλες απειλές για τη δημόσια υγεία».

Οι επίσημες εθνικές στατιστικές θνησιμότητας παρέχονται εβδομαδιαίως από τις 29 ευρωπαϊκές χώρες ή υποεθνικές περιοχές στο συνεργατικό δίκτυο EuroMOMO, το οποίο υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και φιλοξενείται από το Statens Serum Institut στη Δανία.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Τσιάρας: Βάζει φυτευτή αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου η οποία αθώωσε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη για την κατηγορία του αντισημιτισμού
Επόμενο άρθροΠότε θα ξυπνήσεις ρε Έλληνα: Καίνε τους λογαριασμούς ρεύματος οι Ιταλοί σε κεντρικό σημείο της Νάπολη (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ