Ένας ολόκληρος χρόνος συμπληρώθηκε από την αποφράδα μέρα της 1ης Σεπτεμβρίου 2021 όταν χιλιάδες υγειονομικοί βγήκαν σε αναστολή με μία χουντική ΚΥΑ που ψήφισαν οι πολιτικοί προδότες αυτής της χώρας με σκοπό όπως ανακοίνωσαν να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία.
Τα ερωτήματα πολλά που ακόμα γυρεύουν απαντήσεις: Πώς είναι δυνατόν να μπορούν να εργαστούν όλοι με Rapid test αλλά αυτοί οι άνθρωποι να μην έχουν το δικαίωμα? Ποιος είναι ο λόγος να μην συνεχίσουν να βρίσκονται στις εργασίες τους όταν ένα τεστ πιστοποιεί ότι δεν έχουν νοσήσει από Covi-d?
Μήπως τα τεστ δεν ήταν απολύτως αξιόπιστα και φοβήθηκαν ενδεχόμενη διασπορά?
Το δεύτερο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο από την κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι για ποιο λόγο παραμένουν αυτοί οι άνθρωποι σε αναστολή όταν το αφήγημα του κολλάω, μεταδίδω και καταλήγω στις ΜΕΘ έχει πλέον καταρριφθεί.
Όλοι κολλάνε, όλοι μεταδίδουν, όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να καταλήξουν στις ΜΕΘ και τις ίδιες πιθανότητες να φύγουν από τη ζωή.
Μάλιστα τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι οι περισσότεροι που βρίσκονται μέσα στις ΜΕΘ είναι εμβολι@σμένοι.
Αφού λοιπόν καταρρίφθηκαν αυτά τα δύο και οι άνθρωποι αυτοί συνέχισαν να βρίσκονται μακριά από την εργασία τους ήρθε το τρίτο και φαρμακερό επιχείρημα: “Είναι εκτός εργασίας γιατί δεν πιστεύουν στην επιστήμη”.
Αλήθεια την επιστήμη ποιος την ορίζει?
Ο Μπούρλα, η Παγώνη, ο Βασιλακόπουλος, ο πλαστικός χειρουργός Εξαδάκτυλος, ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανολογίας Σαρηγιάννης?
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ορίζουν την επιστήμη στην Ελλάδα?
Ποιοι καταξιωμένοι και καθαρή λοιμωξιολόγοι σε όλο τον κόσμο πήραν θέση για το όφελος των εμβ#λίων και την προστασία που παρέχουν?
Υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα που πραγματικά είναι καταξιωμένοι και θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους, όπως ο κύριος Ιωαννίδης που έχει τον σεβασμό όλης της Αμερικής που έχουν εκφράσει την αντίθετη άποψη.
Μία άποψη που δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια από τα πληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης της λίστας Πέτσα και προπαγανδίστηκε ως “ψεκασμένη” και επικίνδυνη για την κοινωνία.
Αυτοί οι άνθρωποι εδώ και ένα χρόνο έχουν εξαθλιωθεί μαζί με τις οικογένειές τους και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους.
Ένα κράτος το οποίο νοιάζεται για την υγεία των πολιτών, όπως δηλώνει σε κάθε προκήρυξη του, είναι αδιανόητο να έχει πεταμένους αυτούς τους ανθρώπους ένα χρόνο, πόσο μάλλον τώρα που όλα τα επιστημονικά δεδομένα έχουν ανατραπεί. Είναι καθαρά μία απόφαση εκδίκησης, μία απόφαση εντολής από τη Νέα Τάξη που αναφέρει ότι όποιος ξεσηκώνει, αντιστέκεται και επαναστατεί τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.
Πόσα άραγε θα μπορούσαν να είχαν προσφέρει αυτοί οι άνθρωποι στη πανδημία?
Πόσες ζωές αυτή τη στιγμή δεν θα χανόταν?
Μπορεί κάποιος υγιής σκεπτόμενος να φανταστεί ότι η κυβέρνηση τους απομάκρυνε για να σώσει ζωές όταν έχει αφήσει τόσους ανθρώπους να πεθάνουν στα ράτζα και στους διαδρόμους των νοσοκομείων αβοήθητοι?
Είναι ένα παραμύθι που πάσαραν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό αυτούς τους ανθρώπους να τους δείξουν με το δάχτυλο ως “κακούς”, “αρνητές”, ψεκασμένους, “ακροδεξιούς” και άλλες τέτοιες βλακείες. Η ουσία είναι μία και αυτό πληρώνουν αυτοί οι άνθρωποι, όποιος δεν σκύψει το κεφάλι από δω και πέρα σε αυτά που επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα καταλήγει κυνηγημένος και διωκόμενος μέσα στην ίδια του τη χώρα.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Κύρτσος: “Είναι χούντα αυτό που ζούμε”
Επόμενο άρθροΧαμός έξω από το Υπουργείο Υγείας: Υγειονομικοί και απλοί πολίτες φωνάζουν “Φέρτε πίσω το Σύνταγμα μας”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ