Δυστυχώς για άλλη μία φορά στην πόλη της Καρδίτσας γινόμαστε μάρτυρες της καπήλευσης που κάποιοι αποτυχημένοι βουλευτές μην έχοντας κάτι άλλο να επιδείξουν ως έργο, επιδίδονται σε φωτογραφήσεις με πρόσωπα που για τους σωστούς λόγους βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Η κυρία Ασημίνα Σκόνδρα δεν αρκέστηκε στα πανηγύρια και στις κοινωνικές εκδηλώσεις που έχει πάρει σβάρνα για να μαζέψει ψήφους θέλησε με τον πιο πρόστυχο τρόπο να εκμεταλλευτεί την επιτυχία τις χρυσής πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.
Η κυρία Σκόνδρα πήγε δίπλα στην Αντιγόνη όταν τραβούσαν οι κάμερες για να προβληθεί και αυτή και έβγαλε φωτογραφία μαζί της την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα.
Όταν η κοπέλα αυτή αποκλειόταν από την χρηματοδότηση που παίρνουν όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν σε υψηλό επίπεδο η κυρία Σκόνδρα ήταν εξαφανισμένη.
Δεν βγήκε με μία απλή δήλωση να εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτό το απαράδεκτο γεγονός αλλά ούτε έκανε κάποια παρέμβαση στη Βουλή για να αναθεωρηθεί η εν λόγω απόφαση.
Τώρα που οι εκλογές πλησιάζουν και χρειάζεται ψήφους αποφάσισε να πάει σαν το σκυλί από κοντά της για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Μαυρογιαλούρος είχε και φιλότιμο, αυτή δεν έχει τίποτα…