Δάκρυσε και λύγισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από την αγάπη που έδειξε ο κόσμος της Καρδίτσας προς το πρόσωπό της, αφού συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία για να της εκφράσει την αγάπη του. Αυτό που κάνει άσχημη εντύπωση είναι ότι δεν γέμισε σχεδόν ούτε η μισή κεντρική πλατεία και τα νέα παιδιά ήταν ελάχιστα καθώς τα πιο πολλά ήταν συγγενείς ή παιδιά φίλων της οικογένειας Ντρισμπιώτη.
Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός που όχι μόνο δεν γέμισε η πλατεία αλλά δεν γέμισαν και όλοι οι δρόμοι γύρω από αυτή για να υποδεχτούν την κοπέλα που γέμισε τόσο χαρά και περηφάνια τους καρδιτσιώτες.
Έκανε γνωστή την πόλη μας στα πέρατα του κόσμου και έφερε όλα τα κανάλια με σκοπό να καταγράψουν προσωπικές της στιγμές στο χώρο εργασίας της και ταυτόχρονα να εκθειάσουν και την πόλη της Καρδίτσας που έβγαλε μία τέτοια κοπέλα.
Μία κοπέλα με ήθος, σοβαρό χαρακτήρα, μετρημένη και πάνω από όλα άτομο που κυνηγάει τα όνειρά του ακόμα και όταν απέναντί της στέκονται Θεοί και Δαίμονες. Είχε να αντιμετωπίσει την προχωρημένη ηλικία για αθλήτρια βάδην που σίγουρα το πέρασμα των χρόνων λειτουργεί ανασταλτικά σε υψηλές επιδόσεις αλλά και την διακοπή της χρηματοδότησης της από το κράτος στερώντας της έτσι τους απαραίτητους πόρους ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως στις προπονήσεις της.
Τα νέα παιδιά έπρεπε να έχουν κατακλύσει την πλατεία για να μιλήσουν με αυτή την κοπέλα και να παραδειγματιστούν από το πείσμα, τη θέληση και την αυταπάρνηση που έδειξε.
Ένα υγιές πρότυπο για όλα τα παιδιά της Καρδίτσας που θα έπρεπε να εμπνέονται από την 38χρονη αθλήτρια.
Αντίθετα βγήκαν ελάχιστα έως καθόλου νεαρά άτομα που σε λίγες μέρες από τώρα θα βουλιάξουν την πλατεία με σκοπό να δουν από κοντά τον Stan.
Αυτά είναι τα πρότυπα που επιβάλλει η κοινωνία μας: Η εξωτερική εμφάνιση, η προβολή της προσωπικής ζωής στα κανάλια, το lifestyle, τα κοινωνικά δίκτυα που ανεβάζουν βίντεο προβάλλοντας τον εαυτό τους και ένα αδειανό πουκάμισο…. Δυστυχώς για αυτό το λόγο φτάσαμε σε σημείο να έχουμε σκύψει το κεφάλι στους δυνάστες μας και να απειλείται η χώρα μας με αφανισμό.
Τα νέα παιδιά πρέπει να εμπνέονται από αθλήτριες όπως η Αντιγόνη για να μπορέσουμε να έχουμε μία ελπίδα να σωθούμε σαν χώρα σαν πολιτισμός και σαν γενική ύπαρξη.