Το δράμα που έζησε η οικογένεια Μητσοτάκη μετά το πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπιλ, περιέγραψε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια συζήτηση που ξεκίνησε στον ΣΚΑΙ για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αφού δήλωσε ότι πρόκειται για μεγάλο σφάλμα, για το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε… ιδέα, υποστήριξε υπάρχει μια παγκόσμια αστάθεια, χειρότερη και από εκείνη την περίοδο που η ίδια έψαχνε να βρει γάλα σε κονσέρβες για τον 8χρονο τότε, Κώστα Μπακογιάννη. «Εγώ είχα μωρό τον γιο μου όταν έγινε το Τσέρνομπιλ και θυμάμαι πώς έτρεχα να βρω γάλατα σε κονσέρβες για να μην πιει ο Κώστας φρέσκο γάλα» είπε και  πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνετε ότι ζούμε σε μια εποχή, στην οποία η αστάθεια είναι το μόνο σταθερό; Άρα θα πρέπει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων να είναι καλά θωρακισμένη για να κάνει τη δουλειά της».

Με λίγα λόγια, δεν ξέρουμε τι άλλο μένει να ακούσουμε για αυτό το σκάνδαλο που έχει κάνει διεθνώς ρεζίλι τη χώρα μας και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη…

Προηγούμενο άρθροΧείμαρρος ο Κλέων Γρηγοριάδης: “Είναι ξεφτιλισμένος ο Μητσοτάκης, εξαγόρασε τα κανάλια με τη λίστα Πέτσα” (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΔεν θα μείνει όρθιος κανένας Έλληνας: Νεκρός μέσα στο σπίτι του 35χρονος Βολιώτης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ