Θρασύς όπως όλα τα γαλάζια τομάρια της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε σε εκπομπή που ήταν προσκεκλημένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως ανέφερε θα πρέπει οι Έλληνες να ξεχάσουν τον τρόπο ζωής τους και να αλλάξουν εντελώς τις συνήθειές τους που θα έχουν ως σκοπό την εξοικονόμηση του ρεύματος.
Έφερε σαν παράδειγμα τη Γερμανία που  πειθάρχησε στα μέτρα που πρότεινε η κυβέρνηση με σκοπό να εξοικονομήσουν φυσικό αέριο και τόνισε ότι θα πρέπει και οι Έλληνες να δείξουν την ίδια αυταπάρνηση.
Μπορεί στους λογαριασμούς να μη φαίνεται η αύξηση της τιμής της ενέργειας επειδή την απορροφάει η κυβέρνηση με χρηματοδότηση αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες ότι το ρεύμα είναι πανάκριβο.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα περάσουμε πολύ δύσκολο χειμώνα αφού τα τρόφιμα και τα καταναλωτικά αγαθά στα σούπερ μάρκετ θα εκτοξευθούν εξαιτίας των εισαγωγών σε πρώτες ύλες και φυσικά δεν φταίει η κυβέρνηση σε αυτό.
Άσχετα αν επέλεξε να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία για χάρη του φασίστα Ζελένσκι δεν έχει καμία ευθύνη!!!
Μία κοροϊδία δίχως τέλος ακόμη και την ώρα που πέφτουν.

Προηγούμενο άρθροΣυντελείται η μεγαλύτερη αραίωση πληθυσμού των τελευταίων αιώνων: Γιατρός πέφτει στο μετρό Συντάγματος βγάζοντας αφρούς από το στόμα (βίντεο)
Επόμενο άρθροΠόση βρωμιά να αντέξει αυτή η χώρα: Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για παράνομη οπλοκατοχή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ