Οι εκλογές πλησιάζουν ή τώρα ή σε λίγους μήνες και για να μαζέψουν ψήφους οι πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν αυτόν τον τόπο εδώ και τρία χρόνια προσπαθούν να γλυκάνουν τους Έλληνες πιστεύοντας ότι θα ξεχάσουν ότι τράβηξαν με τα χουντικά μέτρα περιορισμού για το παραμύθι της πανδημίας.
Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αφήνουν να διαρρεύσει ότι τελειώνει η υποχρεωτικότητα και τα σκαναρίσματα στα καταστήματα και ότι μπαίνουμε σε μία περίοδο κανονικότητας.
Αυτό συμβαίνει πρώτον γιατί βλέπουν ότι το παραμύθι δεν τραβάει άλλο και ο κόσμος και δεν πρόκειται να πειθαρχήσει  και δεν θα πάει να εμβολι@στεί μετά από όλα αυτά που έχουν βγει στη φόρα αλλά και για να εξασφαλίσουν κάποιους παραπάνω ψήφους για τις εκλογές που διαφαίνονται στον ορίζοντα.
Πιστεύουν ότι ο κόσμος θα ξεχάσει τα πρόστιμα, τα lowdown, την αστυνομοκρατία στους δρόμους, τους εκβιασμούς, τις απειλές, το ρατσισμό που δέχτηκαν οι ανεμβολίαστοι και θα πάει να τους ψηφίσει. Αυτό που θα δουν μέσα στις κάλπες δεν θα το πιστεύουν ούτε και οι πιο απαισιόδοξοι.
Όσοι εκβιάστηκαν όσοι καταπιέστηκαν και όσοι απειλήθηκαν τελειώνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ