Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει να παρακολουθούνται οι πάντες, και μάλιστα με σθένος, μιλώντας στην συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές – παρακολουθήσεις. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!

Στην ομιλία του, επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν «νόμιμη» και επί της ουσίας η ένσταση που προέβαλε ήταν πως αφορούσε έναν «προβεβλημένο πολιτικό», μιλώντας για «αστοχία» και για «μεμονωμένο σφάλμα».

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε πως δεν θα πρέπει  να αμφισβητηθεί ο ρόλος της ΕΥΠ, απέρριψε το ενδεχόμενο να απαγορευτεί γενικά η παρακολούθηση πολιτικών προσώπων (ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΕΙΠΕ) και ανακοίνωσε αλλαγές που δεν θίγουν στο ελάχιστο αυτό το αντιδραστικό πλαίσιο, όπως η επαναφορά δεύτερου εισαγγελέα στις μυστικές υπηρεσίες.

Η αλήθεια είναι πως αυτά που γίνονται σήμερα στην Βουλή με αφορμή τις υποκλοπές είναι ξαναζεσταμένο φαγητό περισσότερες από μια φορά…

Δυστυχώς όμως ο κυρίαρχος λαός το καταναλώνει αμάσητο! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙ, ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ.

Δείτε σημαντικό πολιτικό-ιστορικό ντοκουμέντο από τον Απρίλιο του 1993 με πρωταγωνιστή τον πατέρα Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο τώρα παριστάνει ο Τσίπρας!

Την περίοδο 1990-1993 ο Στρατηγός Γρυλλάκης, στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είχε βρεθεί στη δίνη ενός τεράστιου σκανδάλου, όταν ένας υπάλληλος του ΟΤΕ, ο Χρήστος Μαυρίκης, ομολόγησε πως διενεργούσε παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων της Κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, κατά δήλωση του Χ. Μαυρίκη, όταν χτυπούσε το τηλέφωνο του Ανδρέα Παπανδρέου, την ίδια στιγμή χτυπούσε το τηλέφωνο του σπιτιού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.

https://rumble.com/v1hfch3–1993-2022-….html

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ