Η Καρδίτσα φόρεσε τα γιορτινά της το πρωί του Σαββάτου 27 Αυγούστου για να υποδεχθεί την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, το κορίτσι που συγκίνησε την Ελλάδα με την τεράστια επιτυχία της και τα αποθέματα ψυχής της.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην και εις διπλούν χρυσή είδε τις προσπάθειες πολλών ετών να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Στην εκδήλωση υποδοχής που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, άνθρωποι όλων των ηλικιών που ήθελαν να τη δουν από κοντά και να της σφίξουν το χέρι.

Την Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος και της απένειμε αναμνηστική πλακέτα που έφερε το έμβλημα του Δήμου, το όνομα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και τους τίτλους που κατέκτησε στο Μόναχο. Η πλακέτα συνοδεύτηκε και από μία ανθοδέσμη. Αντίστοιχη πλακέτα δόθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο.Στην εκδλήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος που επίσης έγινε δέκτης θερμών ευχών και συγχαρητηρίων από τους παρισταμένους με τον ίδιο να ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή απονέμοντας τα εύσημα στην αθλήτρια του.Αμέσως ο λόγος δόθηκε στην πρωταγωνίστρια που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τον Δήμο για την τιμή που της έγινε. Παράλληλα εξέφρασε τη συγκίνησή της για την αγάπη που της έδειξαν οι συμπολίτες της, υποσχόμενη ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια.Η λιτή έκδηλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας με την αθλήτρια μας να δέχεται στη συνέχεια κατ’ ιδίαν συγχαρητήρια και ευχές από τους παρισταμένους.Αργότερα, το χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης, το τσιπουράδικο όπου εργάζεται και η ίδια, και όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αντιγόνη “πνίγηκε” στις αγκαλιές των γονιών της και των φίλων της, με τη συγκίνηση να είναι μεγάλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ