Αυτό είναι το θέμα που το έχουν θάψει όλα τα συστημικά media.
Πάνε να ξεπουλήσουν το ΝΕΡΟ και ενώ βγήκε απόφαση από ΣΤΕ που φρέναρε το ξεπούλημα, με παραθυράκι πάνε από την πλάγια οδό να το ξεπουλήσουν!
Πολλά είναι αυτά που είτε δε μαθαίνουμε, είτε δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε ή να κατανοήσουμε… Οι πολίτες δίνουν μάχη επιβίωσης είτε για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του οχήματος τους, είτε για να πληρώσουν την ηλεκτρική ενέργεια, για την οποία όπως τους έλεγαν θα ιδιωτικοποιηθεί για να μην ακριβύνει… Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Και ξεπουλήθηκε και η ακρίβυνε σε μεγέθη ασύλληπτα! Όχι δεν ευθύνεται ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας! Οι αυξήσεις είχαν αρχίσει πολύ πριν και ο πόλεμος έκανε την κατάσταση χειρότερη.

Όμως δεν είναι μόνο το ρεύμα… Όπως φαίνεται η κυβέρνηση προχωρά στον ίδιο δρόμο και στο νερό, περιφρονώντας μάλιστα ακόμη και τη Δικαιοσύνη, τιμητής της οποίας διαρκώς εμφανίζεται!
Περιφρονεί την απόφαση του ΣτΕ που σε άλλα θέματα όπως των αναστολών και των εμβ#λίων τις ασπάζεται ευλαβικά και πάει να ξεπουλήσει σε ιδιώτες ένα δημόσιο αγαθό όπως είναι το νερό.
Οι άνθρωποι είναι πολιτικοί αλήτες και με τη βούλα, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο μέχρι να φύγουν.

Προηγούμενο άρθροΥποκρισία από τον Ισίδωρο Ντογιάκο: “Οι δύο Κρητικοί δυσφημούν τη χώρα μας”…Ο Μητσοτάκης με τις υποκλοπές τι ακριβώς την κάνει?
Επόμενο άρθροΒόμβα Μακρόν: “Έρχεται η μεγάλη ανατροπή τέλος η αφθονία και η ανεμελιά, αλλάζουν τα πάντα”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ