«Τα τελευταία δυόμισι χρόνια γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης», σύμφωνα με την Πρόεδρο της Παιδικής Προστασίας Υγείας, Mary Holland, αναφορικά με όλα όσα έγιναν με τα εμβόλια COVID.

Δήλωσε, μεταξύ άλλων, στις 20 Αυγούστου στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Action Alliance, μια ομάδα Γερμανών ακτιβιστών, για τον εορτασμό της 75ης επετείου της Νυρεμβέργης Κώδικας:«Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι ένα διεθνές μνημείο για την ανθρωπότητα. Ουσιαστικά, ο κώδικας λέει: «Κάνε αυτό και θα μείνεις στον σωστό δρόμο. ξεφύγετε από αυτό και θα συμβούν άσχημα πράγματα».

Oι συντάκτες του Κώδικα της Νυρεμβέργης ήταν γιατροί και δικηγόροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσπάθησαν να αποτρέψουν μελλοντικές φρικαλεότητες. Και χτίστηκαν πάνω στην ιατρική και νομική ηθική που καθιερώθηκε εδώ στην Γερμανία πριν από το ναζιστικό καθεστώς.

Για περισσότερα από 75 χρόνια, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης ήταν ένας φάρος φωτός — όλοι οι ιατρικοί και νομικοί κανόνες βασίζονται σε αυτόν από το 1947.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι το θεμέλιο για τη σύγχρονη ιατρική δεοντολογία.

Ο κώδικας έχει ενσωματωθεί στην ομοσπονδιακή και πολιτειακή νομοθεσία των ΗΠΑ και τα δικαστήρια των ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης ως παγκόσμιο, διεθνές νομικό πρότυπο — όπως οι κανόνες που απαγορεύουν τη δουλεία και την πειρατεία.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης υπάρχει και είναι εκτελεστός ακόμη και αν μια χώρα ή ίδρυμα ή άτομο αρνείται την εγκυρότητά του.

Η συναίνεση του ατόμου είναι απολύτως απαραίτητη σε κάθε ιατρικό πειραματισμό. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Τραγικά, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Οι κυβερνήσεις, τα ιατρικά ιδρύματα, τα πανεπιστήμια και τα μέσα ενημέρωσης έχουν παραβιάσει την πρώτη αρχή και κάθε άλλη αρχή των 10 σημείων του κώδικα.

Έχουν εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Το αποτέλεσμα του μαζικού πειραματισμού με τις ενέσεις COVID-19 είναι πλέον τραγικά σαφές: Όσοι παρασύρθηκαν ή αναγκάστηκαν να γίνουν πειραματόζωα διατρέχουν πλέον τον μεγαλύτερο κίνδυνο ασθένειας, νοσηλείας και θανάτου.

Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που μας είπαν οι πολιτικοί «ηγέτες». Και πάλι, όπως και κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το “ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ” έχει προηγηθεί ανείπωτου θανάτου και βασάνων.

Το προφίλ κινδύνου και θανάτου αυτών των ενέσεων είναι άνευ προηγουμένου.

Και βλέπουμε τώρα ότι «αυτοί οι ηγέτες» εξακολουθούν να τις προσφέρουν.

Ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς. Εάν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις και οι συνεργάτες τους συνεχίσουν να αψηφούν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και να λογοκρίνουν όσους από εμάς ασκούν κριτική στο «ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ», ξέρουμε πού οδηγεί αυτό.

Οδηγεί σε φρικαλεότητες. Οδηγεί σε μια κληρονομιά στάχτης».

Προηγούμενο άρθροΧιλιάδες Ρώσοι στην κηδεία της Ντάρια Ντούγκινα: Την έφαγαν οι Νεοταξίτες και ο δολοφόνος Ζελένσκι
Επόμενο άρθροΕκατοντάδες λαθρομουσουλμάνοι περνάνε τα σύνορα: Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ