Ρεσιτάλ μαλ@κίας από τον Θανάση Πλεύρη: Τα καλύτερα εμβόλι@ είναι αυτά που έχουμε, ήπια μέτρα από φθινόπωρο (Βίντεο)

Ρεσιτάλ μαλ@κίας από τον Θανάση Πλεύρη: Τα καλύτερα εμβόλι@ είναι αυτά που έχουμε, ήπια μέτρα από φθινόπωρο (Βίντεο)

Ρεσιτάλ έδωσε για ακόμα μία φορά ο Υπουργός Υγείας(?) Θανάσης Πλεύρης. Σε εκπομπή στην οποία βρέθηκε καλεσμένος μίλησε για τα καινούργια εμβόλι@ που έρχονται και όχι μόνο θα σώζουν ζωές αλλά θα προστατεύουν και από τις επαναμολύνσεις αλλά μέχρι να έρθουν τα καλύτερα είναι αυτά που έχουμε αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να τα κάνουν όσοι κινδυνεύουν.
Προστατεύουν από τη βαριά νόσηση και έχουν σώσει κόσμο.
Δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος αν θα πάρουν έγκριση αφού όπως είπε μπορεί να κολλήσει σε κάποια διαδικασία η φάση και να σταματήσουν οι αδειοδοτήσεις.
Όσον αφορά το φθινόπωρο που έρχεται και δεδομένο ότι χρειάζονται ψήφους και με μέτρα περιορισμών και καταπίεση οι κάλπες θα είναι άδειες, δήλωσε ότι θα υπάρχει μία σύσταση για χρήση μάσκας όπου χρειάζεται όπως αυτή τη στιγμή στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ανάλογα με την έξαρση του ιού θα γίνονται υποχρεωτικά κάποια μέτρα σε κάποιους χώρους.
Όταν πλησιάζουν οι κάλπες ο ιός δεν κολλάει γιατί είναι στη διαδικασία να εκδώσει τα εκλογικά του δικαιώματα να πάει να ρίξει το ψηφοδέλτιο.

Μία σκέψη στο “Ρεσιτάλ μαλ@κίας από τον Θανάση Πλεύρη: Τα καλύτερα εμβόλι@ είναι αυτά που έχουμε, ήπια μέτρα από φθινόπωρο (Βίντεο)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: