Δεύτερο κάζο για βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα Υπουργό σε εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών στο χωριό Κερασιά του δήμου λίμνης Πλαστήρα.
Δεκάδες καρδιτσιώτες μαζεύτηκαν στο προαύλιο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του χωριού για να απολαύσουν μία μοναδική συναυλία με τους θρύλους της ροκ, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ο οποίος φοβούμενος πλέον για την θέση του αφού η Καρδίτσα με το σύστημα της απλής αναλογικής θα εκλέξει ένα βουλευτή από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε μπας και αρπάξει κανένα ψηφαλάκι.
Κλήθηκε από τα μικρόφωνα να κάνει χαιρετισμό χωρίς να καταλάβει κανένας για ποιο λόγο και με ποια ιδιότητα θα έπρεπε να χαιρετήσει τον κόσμο.
Να στείλει χαιρετισμό ο κύριος Νάνος που είναι δήμαρχος του δήμου λίμνης Πλαστήρα είναι κατανοητό.
Να στείλει χαιρετισμό ο κύριος Νούσιος που αντιπροσωπεύει την περιφέρεια και είναι συνδιοργανωτής στην εκδήλωση πάει και έρχεται…αλλά ο Κώστας Τσιάρας για ποιο λόγο θα έπρεπε να μιλήσει?
Όπως και να χει σηκώθηκε και οι μόνοι που χειροκρότησαν ήταν η μπροστινή σειρά των καθισμάτων από τα κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας.
Από τις πίσω σειρές δεν χειροκρότησε κανένας και ξανά ακούστηκαν τα γνωστά «Ου» και αγανακτισμένος κόσμος φώναζε ότι «μας κατέστρεψε και τον σηκώνεται να μιλήσει κιόλας».
Βαρύ και ασήκωτο πλέον το κλίμα για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που πλέον όπου πάνε βρίσκονται ανεπιθύμητοι από τον κόσμο τον οποίο έχουν εξαθλιώσει και συνεχίζουν και κάθονται σε καρέκλες τρώγοντας και πίνοντας ληστεύοντας τον ελληνικό λαό.