Η κόρη ενός στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σκοτώθηκε όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε χθες Σάββατο το βράδυ έξω από τη Μόσχα, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές σήμερα.

Ο λόγος για την Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του φιλοσόφου Αλεξάντερ Ντούγκιν ο οποίος είναι πολέμιος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Ν.Ντούγκινα σκοτώθηκε όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο Toyota Land Cruiser το οποίο οδηγούσε, σύμφωνα με ρωσική επιτροπή έρευνας.Σε πρόσφατη συνέντευξη σε αραβικά ΜΜΕ ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είπε ότι ο πόλεμος είναι ενάντια στην φιλελεύθερη Παγκόσμια Τάξη, ενώ τόνισε ότι μετά τη νίκη της Ρωσίας ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος.

«Η Ρωσία έχει προορισμό να νικήσει, δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή. Αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή για μας συνεπώς η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Μετά τη νίκη μας ο πλανήτης δεν θα είναι ίδιος με σήμερα», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ενάντια στις ΗΠΑ είπε:

«Ακριβώς, αυτή είναι μια μάχη απέναντι στην αμερικανική ηγεμονία, αλλά όχι μόνο στην ηγεμονία των Αμερικανών. Φανταστείτε ο Ν.Τραμπ να ήταν ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ. Αν ο Ν.Τραμπ ήταν ακόμη στην εξουσία δεν θα είχε συμβεί αυτό. Εκείνος ήταν ρεαλιστής και απεύφευγε να μας ασκήσει πίεση. Δεν ενδιαφερόταν υπερβολικά για την Ουκρανία και την επέκταση του ΝΑΤΟ.

Συνεπώς αυτή δεν είναι μόνο μια σύγκρουση με τις ΗΠΑ, αλλά επίσης με τις παγκόσμιες φιλελεύθερες ελίτ που προσπαθούν να καταλάβουν τον πλανήτη. Αυτός είναι ένας πόλεμος ενάντια σε εκείνες τις αρχές, είναι ένας πόλεμος ιδεών. Πολεμάμε ενάντια στην φιλελεύθερη Παγκόσμια Τάξη και προκειμένου να παράσχουμε σε άλλα κράτη και πολιτισμούς το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, αντί να ‘ναι μαριονέτες των Αμερικανών».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις προκλήσεις του ΝΑΤΟ και στην πιθανότητα να υπάρξει χρήση πυρηνικών όπλων και είπε: «Αν το ΝΑΤΟ παρέμβει τα αντίποινα θα είναι είναι με τον ίδιο τρόπο».

Προηγούμενο άρθροΔιπλάσια η τιμή της ενέργειας, πόσα να έχει ο Έλληνας να δώσει, ως πότε θα έχει να πληρώνει?
Επόμενο άρθροElon Musk: Τσιπ μέχρι και στον εγκέφαλο του ανθρώπου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ