Διάγγελμα έβγαλε ο υγειονομικός δικτάτορας Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να ενημερώσει τους Έλληνες ότι έχουν βγει από την εποπτεία των μνημονίων.
Είπε πολλά και το ένα ψέμα διαδεχόταν το άλλο.
Μίλησε για τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες και τώρα δήθεν υπάρχει φοροελάφρυνση για αυτό γίνονται νέες επενδύσεις στην Ελλάδα, μίλησε για τις αναταραχές που υπήρχαν στην περίοδο των μνημονίων και ότι η κρίση γέννησε τη Χρυσή Αυγή, μίλησε για την ανάπτυξη που έρχεται από δω και πέρα στην χώρα και για τη νέα πορεία που χαράζεται σε οικονομία,παιδεία και υγεία.
Τόνισε επίσης ότι από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει ο μπαμπούλας της Ευρώπης ξεκινάνε επενδύσεις στην Ελλάδα και ο Έλληνας θα ζει μία ζωή μέσα στην ευημερία.
Ανέφερε ότι δεν θα πρέπει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος (τα φαγοπότια εννοεί) ώστε να ξανά βρεθεί η Ελλάδα σε αυτή τη θέση και ότι από σήμερα και πέρα οι Έλληνες θα ζήσουν μία νέα ζωή.
Ένας ξετσίπωτος άνθρωπος χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στα νοικοκυριά και στην κοινωνία.
Μπορεί να έφυγαν (αν έφυγαν) τα μνημόνια αλλά εξαθλίωσε την κοινωνία με τα αντισυνταγματικά lockdown, τα μέτρα περιορισμού, την διάλυση της επιχειρηματικότητας, το κόστος της ενέργειας, την άνοδο των καυσίμων, τα καταναλωτικά αγαθά που πλέον είναι δυσπρόσιτα στο μέσο νοικοκυριό και ένα χάος που έρχεται από το φθινόπωρο με όλα αυτά που θα γίνουν.
Οι Έλληνες θα παρακαλούσαν να έχουν συνεχιστεί τα μνημόνια από το να δουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να ζωντανεύουν στα μάτια τους.
Παραιτήσου ρε πολιτικό σκουπίδι να σωθεί η Ελλάδα.