Μπορεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να δοξάζει την Καρδίτσα και να την κάνει διάσημη σε κάθε άκρη της γης αλλά δυστυχώς η πόλη μας τα τελευταία χρόνια κρεμάστηκε στα μανταλάκια για τους λάθος λόγους.
Εμείς θα αναφέρουμε τους πιο χτυπητούς γιατί αν τους καταγράψουμε όλους θα πρέπει να εκδώσουμε βιβλίο.
1) Η περίφημη αλατιέρα του Αλεξάκου: Κανένας δεν ξεχνάει πριν κάποια χρόνια όταν το χιόνι είχε φτάσει μέχρι τις πόρτες των σπιτιών ο τότε δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος είχε την φαεινή ιδέα να ρίξει στους δρόμους αλάτι με ένα αγροτικό στο οποίο πίσω στην καρότσα ήταν άνθρωποι οι οποίοι το πετούσαν με τα χέρια στο δρόμο για να λιώσει ο πάγος. Το βίντεο μέσω του YouTube αλλά και των κοινωνικών δικτύων έφτασε σε όλη την Ελλάδα με κύμα γέλωτος να κατακλύζει τον κόσμο.

2) Ιανός: Η ανικανότητα του δημάρχου το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου 2020 και τα φαγοπότια της περιφέρειας η οποία δεν έκανε κανένα έργο τόσα χρόνια ώστε να αποτρέψει το νερό να εισέλθει με ορμή στην πόλη, μετέτρεψαν την Καρδίτσας σε νέα Βενετία.
Οι ζημιές τεράστιες, οι άνθρωποι που κινδύνευσαν εκατοντάδες και το γεγονός έκανε το γύρο του κόσμου.

3) Αρπαγή τροφίμων από την Ουράνια Σούφλα: Ένα περίεργο γεγονός έσκασε στα κοινωνικά δίκτυα που φυσικά τα ΜΜΕ της Καρδίτσας πήγαν να αποκρύψουν με σκοπό να προστατέψουν τον Βασίλη Τσιάκο αφού έχουν κολλητιλίκια μαζί του  (όχι όλα, τα πιο πολλά).
Τα τρόφιμα που προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς βρέθηκαν στο σπίτι και συγκεκριμένα σε αποθήκες του σπιτιού της Ουρανίας Σούφλα στο Καροπλέσι Καρδίτσας.
Το γεγονός προκάλεσε μεγάλο ντόρο με τα μεγάλα κανάλια να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και να αφήνονται και υπονοούμενα μέσα στη Βουλή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το πλιάτσικο των αυτοδιοικητικών αιρετών της γαλάζιας παράταξης.

4) Βία από αστυνομικό, αδερφό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στην πλατεία Λάππα: Ήταν μία περίοδος που η Χούντα του Παπαδόπουλου φάνταζε σχολική εκδρομή μπροστά στα περιοριστικά μέτρα πού πέρασε με παράνομες KΥA μέσα στο βράδυ, ο υγειονομικός δικτάτορας Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να αποτρέψει την μετάδοση του κ()ρονοιού (το πόσο την απέτρεψε και πόσα θύματα γλιτώσαμε το είδαμε στην πορεία).
Ένα από τα μέτρα ήταν ότι απαγορευόταν να βγει κάποιος πολίτης έξω από το σπίτι του χωρίς να έχει στείλει το απαραίτητο sms για να δικαιολογήσει το που πάει (γιατί όταν στέλνεις sms ο κ()ρονοϊός δεν σε πλησιάζει).
Οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας που έκαναν περιπολία εκείνη την ώρα εντόπισαν ένα νεαρό ζευγάρι να κάθεται σε παγκάκια στην πλατεία Λάππα.
Ο ένας εκ των αστυνομικών ζήτησε να δει το μήνυμα της κοπέλας και στην άρνηση αυτής να κάνει αυτό που της ζήτησε την άρπαξε και την ξάπλωσε στο έδαφος με τον κόσμο να βγαίνει στα μπαλκόνια και να αρχίσει να βρίζει τους αστυνομικούς.
Ένας εξ αυτών τράβηξε βίντεο το οποίο έφτασε σε όλα τα μεγάλα κανάλια με τον “συστημικό” Νίκο Ευαγγελάτο να κατακρίνει τον αστυνομικό για την πράξη του και πόσο μάλλον ότι πήγε να κάνει έλεγχο για μέτρα περιορισμού του κ()ρονοιού και ο ίδιος δεν φορούσε μάσκα!!!

Αυτά είναι τα πιο χτυπητά που δυστυχώς έχουν κάνει τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα να ασχοληθούν με την πόλη μας για τους λάθος λόγους.
Αν καταγράφαμε όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε site και κανάλια θα έπρεπε να φτιάξουμε εγκυκλοπαίδεια.

Προηγούμενο άρθροΕπίσημη πρέσβειρα της Καρδίτσας η Αντιγόνη: Σε ευχαριστούμε για όλα!!!
Επόμενο άρθροΚορόιδεψε τον ελληνικό λαό: Εγκαταστάθηκε στη Βουλγαρία και στα Σκόπια το εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ