Κάνουν ότι γουστάρουν με τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και τα σπαταλάνε όπως θέλουν.

Αυτή η οικογένεια θα σεβαστεί ποτέ το δημόσιο χρήμα και θα πάψει να θεωρεί τα δημόσια ταμεία το πορτοφόλι της; Πήγε ο Μπακογιάννης στο Κίεβο και υπέγραψε συμφωνία ανοικοδόμησης των πόλεων της Ουκρανίας με οικονομική στήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Η Αθήνα έχει τα μαύρα της τα χάλια, η πόλη καταρρέει και ο τύπος που δεν καταλαβαίνει πού πάνε τα τέσσερα και παριστάνει τον δήμαρχο σπαταλά τις εισφορές των Αθηναίων, για να χτίσει άλλες πόλεις του εξωτερικού. Μην δει εργολάβο ο Μπακογιάννης. Να πάει να κολλησει επάνω του για ευνόητους λόγους.

Να επισημάνουμε ότι την συμφωνία υπέγραψαν ελάχιστοι δήμαρχοι πόλεων, ήτοι οι Δήμαρχοι Φλωρεντίας, Αθήνας, Ελσίνκι, Λυών, Μασσαλίας, Όσλο, Ρίγας, Τιράνων και Κιέβου. Ούτε Παρίσι, ούτε Ρώμη, ούτε Βρυξέλλες, ούτε ισπανικές πόλεις, ούτε γερμανικές, κτλ. Δευτερότριτες πόλεις στις οποίες συμμετείχε με εντολές προφανώς και ο δικός μας. Οι άλλοι δήμαρχοι που σέβονται το δημόσιο ταμείο προφανώς είναι απάνθρωποι φασίστες.

Στο προφίλ του στο φβ έχουν μπει οι γυμνοσάλιαγκες ακόλουθοι και συγχαίρουν το ότι τα λεφτά των Αθηναίων, αντί να φτιάξουν την πόλη τους, θα φτιάξουν τις ουκρανικές πόλεις.

Αυτό το σούργελο πότε θα ξεκουμπιστεί;