Να αλλάξει τους βουλευτές που δήλωσε εδώ και αρκετούς μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Επιτροπή Διαφάνειας και Θεσμών προσπαθεί με πραξικοπηματικές μεθόδους.
Για όσους δεν γνωρίζουν οι βουλευτές οι οποίοι μπαίνουν μέσα στην επιτροπή από κάθε κόμμα είναι συνήθως αυτοί που δεν έχουν πάρει κάποιο υπουργείο και για να μην υπάρχει γκρίνια τους βάζουν εκεί αφού πιστεύουν ότι δεν θα χρειαστεί και να εκτελέσουν τις αρμοδιότητες τους.
Ως γνωστόν τα πιο πολλά σκάνδαλα θάβονται και πάνε από δω και από κει οπότε δύσκολο να φτάσει κάποιο θέμα εκεί.
Αυτή τη στιγμή όμως θα ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή για το θέμα των υποκλοπών και τα προβλήματα ξεκινάνε από δω και πέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού στην επιτροπή έχει βάλει την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα οι οποίοι δεν βρίσκονται στο στενό περιβάλλον επιρροής του και θέλουν να κάνουν αντικειμενική έρευνα χωρίς να μπορεί να τους επηρεάσει.
Μάλιστα ο κύριος Τζαβάρας πριν λίγες μέρες άφησε πολλά υπονοούμενα ζητώντας από τον Μητσοτάκη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι κόκκινο πανί για τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας γιατί κρατάει αξιοπρεπή στάση και δεν έχει στηθεί στα τέσσερα όπως κάνουν οι υπόλοιποι για ένα μεροκάματο.
Μέσα στη νύχτα προσπαθεί να τους αλλάξει και να βάλει άλλους στη θέση τους αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αφού θα ξεσπάσει και δεύτερο σκάνδαλο πάνω στο άλλο.
Βουλιάζει μέρα με τη μέρα και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ