Η μεθοδολογία των πολιτικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων φανερώνεται πλέον ολοένα και περισσότερο.
Προσπαθώντας να υποβαθμίσουν τις αντιδράσεις που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα και για τις υποχρεωτικότητες και τα εμβόλι@ αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν για την ακρίβεια Και την ενεργειακή κρίση προσπαθούν να αναθεματίζουν όλους αυτούς που αντιδρούν βάζοντας τους ταμπέλες.
Στην Ελλάδα ο πολιτικός αλήτης Κυριάκος Μητσοτάκης τους ονόμασε “ψεκασμένους”. Στη Γερμανία πάλι μία σκ@τόφατσα, ένας απόγονος του Χίτλερ, ο υπουργός Εσωτερικών Herbert Reul ανέφερε ότι αυτοί που αντιδρούν στις αυξήσεις των τιμών και την ακρίβεια είναι εχθροί του κράτους.
Όπως είπε μάλιστα είναι οι ίδιοι που αντιδρούσαν για τον κ()ρονοϊό και τα εμβόλι@ και τους έχουμε υπό στενή παρακολούθηση αφού θεωρούνται απειλή για την χώρα!!!
Μάλιστα στη συνέχεια του λόγου γεμάτου μίσους που εκστόμισε, ανέφερε ότι θα περάσει δύσκολα η Γερμανία μπορεί και να παγώσουν οι πολίτες αλλά όσοι αντιδρούν είναι συνωμοσιολόγοι!!!
Μιλάμε για τρέλα!!!
έν!ας άνθρωπος παραδέχεται ότι αυτοί που αντιδρούν έχουν δίκιο αλλά ταυτόχρονα τους λέει συνωμοσιολόγους!!! Έχουν χάσει πλέον κάθε έλεγχο και θα κάνουν τα πάντα ώστε να επιβάλλουν στους λαούς το νέο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που λέγεται κλιματική αλλαγή.

Προηγούμενο άρθρο“Πάρε δρόμο και παραιτήσου”…Άγρια γιούχα στο ερπετό της Νέας Τάξης Πραγμάτων Όλαφ Σολτς
Επόμενο άρθροΟ ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης από τον Βόλο πέφτει κάτω ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ