Τεράστια ψυχικά προβλήματα έχει δημιουργήσει στα παιδιά ο εγκλεισμός τα μέτρα περιορισμού και τα lock down όπως αναφέρουν παιδοψυχίατροι του Καραμανδάνειου Νοσοκομείο Πατρών.
Όπως καταθέτουν έχουν περάσει περίπου 3.000 παιδιά από την ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου ζητώντας βοήθεια από τους ειδικούς παιδοψυχιάτρους.
Μάλιστα όπως αναφέρουν είναι το μόνο νοσοκομείο που έχει τέτοιο ειδικό τμήμα και καταφθάνουν συνεχώς παιδιά από τις γύρω περιοχές όπως τα νησιά του Ιονίου, η Πελοπόννησος καθώς και η Αιτωλοακαρνανία.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις ελλείψεις σε προσωπικό καθώς οι γιατροί που είναι ειδικοί για την παιδοψυχιατρική κλινική κάνουν ταυτόχρονα και εφημερίες, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα δίνοντας καθημερινή μάχη για την ψυχική υγεία των παιδιών.
Επισημαίνουν ότι ο φόβος, το άγχος και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κατέστρεψαν την ψυχική ισορροπία των μικρών παιδιών αλλά και των μεγάλων καθώς βλέπουμε συνεχόμενα περιστατικά δολοφονιών και ανεξέλεγκτης βίας απορία της καταπίεσης που ένιωσε ο κόσμος.
Για αυτά όλα ποιος θα πληρώσει?
Ο Μητσοτάκης?
Ο Πλεύρης?
Η Παγώνη
Ο Βασιλακόπουλος?

Προηγούμενο άρθροΚάθε τρεις μήνες τσίμπημα λέει η γερμανική κυβέρνηση αν θέλετε την ελευθερία σας
Επόμενο άρθροΚατεβαίνει ο Κένταυρος από το Πήλιο: Φορέστε μάσκες και εμβολι@στείτε όλοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ