Δικαίως τις τελευταίες ώρες όλα τα φώτα των μαζικών μέσων ενημέρωσης έχουν πέσει στα δύο ελληνόπουλα που δόξασαν την Ελλάδα, στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και στον Μίλτο Τεντόγλου.
Εμείς θα ασχοληθούμε με την χαμογελαστή και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει στο τσιπουράδικο της μητέρας της στο κέντρο της Καρδίτσας, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Παρατηρούμε ότι ακόμη και συστημικά μέσα ενημέρωσης επευφημούν αυτή την κοπέλα που όπως αναφέρουν, το πρωί δουλεύει στο μαγαζί της μητέρας της ως σερβιτόρα, βοηθώντας στις παραγγελίες και το βράδυ συνεχίζει και κάνει ασταμάτητη προπόνηση για να φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
Αυτό που κανένας δεν έχει πει είναι ότι ούτε το τσιπουράδικο πού εργάζεται η Αντιγόνη γλίτωσε από την μανία του υγειονομικού δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ταγματασφαλίτες με πολιτικά, πέρυσι πάνω κάτω ίδια εποχή, είχαν «μπουκαρει» στο μαγαζί και είχαν βεβαιώσει πρόστιμο, για το λόγο ότι τα τραπέζια που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο δεν είχαν την απαιτούμενη απόσταση που προβλεπόταν από την χουντική ΚΥΑ, που μαζί με τόσες άλλες περνούσαν μέσα στα μεσάνυχτα στα κρυφά από όλους.
Ήταν η περίοδος που οι γενίτσαροι του Μητσοτάκη έκαναν συνεχόμενους ελέγχους με μεζούρες στα χέρια εκτελώντας τις φασιστικές εντολές του αφεντικού τους για να διαπιστώσουν αν στα καταστήματα υπήρχαν αυτές οι αποστάσεις που όριζαν οι «ειδικοί» ως απαιτούμενες ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του κορ()νοιού.
Αυτό είναι το ευχαριστώ του ανθρώπου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην εξουσία απέναντι στον αγώνα που έκανε η Αντιγόνη χωρίς καμία στήριξη από το κράτος, που όχι μόνο δεν την βοήθησε για να έχει τους απαραίτητους πόρους ώστε να είναι συγκεντρωμένη στις προπονήσεις και στον αγώνα που κάνει αλλά έκοψε και πρόστιμο στο κατάστημα στο οποίο η Αντιγόνη βγάζει τα προς το ζην!!!!!