Χωρίς ίχνος ντροπής και τσίπας ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης με τον κολλητό του καρδιτσιώτη Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα σχεδιάζουν να δημιουργήσουν πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο στο δήμο λίμνης Πλαστήρα.
Μαζί τους βρέθηκε και ο δήμαρχος του δήμου Παναγιώτης Νάνος ο οποίος τους υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες.
Μίλησαν για αρκετή ώρα και κατέθεσαν σχεδιάγραμμα για το πότε θα κατασκευαστεί και τι θέσεις θα υπάρχουν στο συγκεκριμένο ιατρείο.
Ο σκοπός δημιουργίας είναι να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των ορεινών χωριών αλλά και οι τουρίστες που επισκέπτονται τη λίμνη Πλαστήρα κατά διαστήματα.
Όσο φτιάχτηκε το δικαστικό μέγαρο που κοντεύει να πέσει, όσο θα φτιαχτεί το αστυνομικό μέγαρο που αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός άλλο τόσο θα κατασκευαστεί και το πολυδύναμο ιατρείο στη Λίμνη Πλαστήρα.
Οι άνθρωποι είναι πολιτικοί απατεώνες και κοροϊδεύουν ασύστολα τον κόσμο της Καρδίτσας.
Ο Θανάσης Πλεύρης, ο άνθρωπος που διέλυσε τα νοσοκομεία και την δημόσια υγεία, ο άνθρωπος που κρατάει σε αναστολή χιλιάδες υγειονομικούς που μπορούσαν να προσφέρουν στην περίοδο της πανδημίας, ο άνθρωπος που πέταξε στο δρόμο τόσες οικογένειες υγειονομικών και τις καταδίκασε στην ανέχεια, νοιάζεται για την υγεία των κατοίκων των ορεινών χωριών.
Έχει χαθεί πλέον και η ντροπή και η αξιοπρέπεια.
Νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν ψήφους αλλά τα αποτελέσματα που θα δουν από τις κάλπες θα τους κάνουν να πάρουν τα βουνά στην κυριολεξία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ