Καταστάσεις που δεν συναντάμε ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες συμβαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες στην πόλη της Καρδίτσας με την ηλεκτροδότηση.
Το δίκτυο έχει πολλά προβλήματα αφού από τον Ιανό και μετά δεν υπήρξε καμία συντήρηση με αποτέλεσμα στην πρώτη ψιχάλα να έχουμε διακοπές σε αρκετά σημεία της πόλης αλλά και σε χωριά.
Όλο το προηγούμενο διάστημα καθημερινά κοβόταν το ρεύμα σε διάφορες περιοχές της Καρδίτσας είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε για μικρό και μάλιστα υπήρχε πρόβλημα με το φωτισμό και στους δρόμους πράγμα το οποίο καθιστούσε επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων.
Αυτή τη φορά το πράγμα πήγε παραπέρα… Ολόκληρη έκταση από το νοσοκομείο έως το χωριό Μητρόπολη και τα γύρω χωριά που εκτείνονται σε αυτόν τον άξονα έμειναν για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα. Μάλιστα ο πρόεδρος της Μητρόπολης κ Βάιος Κουκουζέλης όπως ανέφερε σε σχόλιο του στο facebook έκανε πολλές προσπάθειες να δηλώσει τη βλάβη στη ΔΕΗ χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού είχαν βάλει λουκέτο και τον συνέδεσαν με Κάιρο. Απίστευτα γεγονότα χωρίς να επεμβαίνει κανένας αφού το ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό και η διακοπή στην τροφοδοσία δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμα και σε ανθρώπους που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη.
Αναμένουμε πότε ο κύριος Πέτσας εισαγγελέας της Καρδίτσας θα διατάξει κάποια έρευνα σχετικά με το όλο ζήτημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ