Εκβιασμοί, υπόκοσμος, μπράβοι, ναρκωτικά, βιζιτούδες όλα τα περιείχε το μενού του υποκόσμου που ήταν βουτηγμένος ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρηγόρης Δημητριάδης. Συναναστροφές με ανθρώπους της μαφίας, οι οποίοι του έφερναν ποσοστά από τη διακίνηση ναρκωτικών και τις βίζιτες καθώς και εκβιασμοί με μπράβους της νύχτας και απειλές σε δημοσιογράφους με συμβόλαια θανάτου.
Ένας άνθρωπος που έπρεπε ήδη να έχει περάσει το κατώφλι του Κορυδαλλού αλλά στην Ελλάδα της δικαιοσύνης του Κώστα Τσιάρα που αποτελεί ντροπή της πόλης της Καρδίτσας όλα γίνονται..
Μπορεί ο Λιγνάδης να κυκλοφορεί ελεύθερος συνεχίζοντας να βιάζει αλλοδαπά παιδάκια, μπορεί ο Δημητριάδης να λέει απλά αποχωρώ και να είναι αραχτός στο σπίτι του με τα εκατομμύρια που άρπαξε…όλα γίνονται…
Οι μόνοι που διώκονται στην Ελλάδα είναι όσοι άνθρωποι θέλουν να διεκδικήσουν το δίκιο τους στους δρόμους, στις γειτονιές, στα βουνά, στις θάλασσες.
Η αντίσταση τους ενοχλεί, αφού δεν τους αφήνει να ολοκληρώσουν το έργο τους με τις αρπαχτές εκατομμυρίων που κάνουν. Όλα αυτά ήταν εις γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ίσως να έπαιρνε και αυτός μίζες από τις βρωμερές συμφωνίες του υποκόσμου.