Δεν λυγίζουν με τίποτα όσοι αγωνίζονται για αυτά που πιστεύουν είτε είναι σωστά είτε είναι λάθος.
Έχει φτάσει ο ελληνικός λαός να συλλαμβάνεται από την αστυνομία όχι για κάποια παραβατική συμπεριφορά αλλά επειδή αντιδράει σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία της κυβέρνησης και να χαίρεται επειδή θεωρεί ότι υπάρχει ένα καθεστώς το οποίο συλλαμβάνει κάθε αντιφρονούντα.
Μία από τα ίδια όπως έγινε πριν λίγο καιρό με τους υγειονομικούς που συνελήφθησαν έπειτα από επίσκεψη στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη για να διαμαρτυρηθούν για τις αναστολές, έρχονται καινούργιες συλλήψεις στα Εξάρχεια σε ανθρώπους που αντιτίθεται στην δημιουργία στάσης μετρό στην περιοχή.
Είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος αυτοί οι άνθρωποι δήλωσαν την αντίθεσή τους και συνελήφθησαν από το καθεστώς.
Παρόλα αυτά δεν λύγισαν και μέσα στην κλούβα της αστυνομίας σηκώνουν τα χέρια δείχνοντας ότι δεν πτοούνται από το κράτος αστυνομοκρατίας που έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προηγούμενο άρθροΕθνική προδοσία από τον γουρλομάτη: Αποσύρει τα τεθωρακισμένα από τα νησιά και τα στέλνει δώρο στον Ζελένσκι
Επόμενο άρθροΧάρτινος πύργος το αφήγημα της προστασίας του εμβ()λίου: Μόνο εμβολιασμένοι μέσα στις ΜΕΘ στην περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ