Φράσεις οι οποίες προκαλούν εντύπωση ή  τουλάχιστον θα έπρεπε να κινήσουν τις διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί κατά πόσο αληθεύουν είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι απλά ένας ανέμελος πρωθυπουργός αλλά είναι αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας η οποία καταπατά το Σύνταγμα και κάθε δημοκρατική αξία Στάθηκε στο γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε τον έλεγχο της ΕΥΠ καθώς και ότι λέει ψέματα ότι δεν γνώριζε για τις παρακολουθήσεις.
Επίσης τόνισε ότι ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθούνταν για λόγους εθνικής ασφάλειας, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης για ποιο λόγο δόθηκε εντολή να παρακολουθείται το τηλέφωνό του… Σίγουρα κάνουν εντύπωση αυτά που λέει και θα πρέπει άμεσα να κινηθεί η δικαιοσύνη για να διερευνήσει αν πραγματικά ο πρωθυπουργός είναι αρχηγός μιας τέτοιας ομάδας.

Προηγούμενο άρθροΉθελε την ελευθερία της και το πλήρωσε με τη ζωή της: Έφυγε ξαφνικά γυναίκα από τα Καροπλεσίτικα Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΔιεθνής κατακραυγή για τη χούντα του Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ