Νόμιμα αναφέρει ότι έγιναν όλα ο πολιτικός ξεφτίλας Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα ψευτιάς που έκανε προς τον ελληνικό λαό.
Διευκρίνισε ότι για την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη υπήρχαν υπογραφές από την εισαγγελία της ΕΥΠ κυρίας Βασιλικής Βλάχου.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Για ποιο λόγο η κυρία Βλάχου έβαλε υπογραφή στην παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη?
Για όσους δεν γνωρίζουν για να ξεκινήσει μία τέτοια διαδικασία θα πρέπει αυτός που παρακολουθείται να είναι ένοχος εθνικής προδοσίας, διαρροής κρατικών μυστικών, να επιβουλεύεται την εθνική κυριαρχία και να αποτελεί απειλή για τη χώρα.
Αν δεν ισχύουν όλα αυτά θα πρέπει να ελέγχετε για παραβατική συμπεριφορά, να είναι ύποπτος διάπραξης εγκλημάτων όπως δολοφονίες, υπεξαίρεση κρατικών χρημάτων, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και παρομοίας φύσης αδικημάτων.
Για ποιο από όλα αυτά κατηγορείται ο Νίκος Ανδρουλάκης?
Διέπραξε κάποιο από τα παραπάνω και ξεκίνησε μία τέτοια διαδικασία?
Επίσης το χρονικό διάστημα για το οποίο υπογράφεται η διάταξη παρακολούθησης αναφέρει η νομοθεσία ότι είναι οι δύο μήνες.
Το κινητό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούνταν για τρεις μήνες.
Αυτό σημαίνει ότι έγινε αναθεώρηση της διάταξης και δόθηκε παράταση στην καταγραφή των συνομιλιών.
Αν λοιπόν η πρώτη υπογραφή ήταν ένα λάθος για ποιο λόγο συνεχίστηκε και υπογράφηκε και δεύτερη διάταξη?
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Πάνε να καλύψουν ένα τεράστιο σκάνδαλο θολώνοντας τα νερά.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός που υποκινούσε την παρακολούθηση ήταν ο άνθρωπος που αποτελεί μόνιμη απειλή για τη χώρα: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ