Για ακόμα μία φορά έκαναν καταγγελία στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ο διεθνής φορέας δημοσιογράφων “Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα” αφού όπως αναφέρουν απαιτούν άμεση προστασία των δημοσιογράφων στη χώρα μας και ταχεία διερεύνηση των υποθέσεων της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, το συμβόλαιο θανάτου που είχε κλειστεί για τον Κώστα Βαξεβάνη και την απόπειρα δολοφονίας στο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.
Οι “Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα” αναφέρουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην Ελλάδα κάτω από το φόβο των απειλών και των συμβολαίων θανάτων και ζητούν οι θεσμοί να πάρουν άμεσα μέτρα και να τραβήξουν το αυτί του Κυριάκου Μητσοτάκη για την χειραγώγηση της έλεύθερης άποψης στην Ελλάδα. Μεγάλη διάσταση έχει πάρει το θέμα των απειλών, της προπαγάνδας, των πληρωμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη αφού γίνονται συνεχόμενες καταγγελίες και από Έλληνες δημοσιογράφους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς αλλά και από ξένους που γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΠρώτο θέμα σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων
Επόμενο άρθροΠολίτης με κάμερα κατέγραψε τον αριθμό του ματατζή που χτυπούσε γροθιές σε συλληφθέντα ο οποίος υπάρχει πίσω από το κράνος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ