Οίκτο προκαλεί πλέον δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος που αφού τα έκανε όλα μαντάρα και διέλυσε μία ολόκληρη πόλη με Ιανούς, σκουπίδια, διαλυμένους δρόμους, ξεκολλημένα πλακάκια σε πλατείες, χορτάρια σε όλη την πόλη, παρατημένα χωριά, πασαλείμματα με πίσσα και πάει λέγοντας προσπαθεί να πιαστεί από άτομα και συλλόγους οι οποίοι τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να βγει στον αφρό.
Πριν λίγους μήνες είδαμε να καλεί καθημερινά στο γραφείο του τους παίκτες και τους προπονητές του ΑΣ Καρδίτσας για να βγουν φωτογραφίες μαζί του με σκοπό να της δώσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης.
Πριν λίγες μέρες τον είδαμε να βγαίνει φωτογραφίες με τα ένδοξα παιδιά της Καρδίτσας που κάνουν γνωστή την πόλη στα πέρατα του κόσμου την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Αλέξη Παπαμιχαήλ με σκοπό δήθεν να τους συγχαρεί για τις θέσεις που κατέλαβαν στους αγώνες που συμμετείχαν.
Χθες πάλι έκανε μία από τα ίδια.
Πήγε στην πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης και κάθισε στο κέντρο ανάμεσα στους παίκτες και τους παράγοντες για να βγει φωτογραφία.
Αντί στη θέση του να βρίσκεται ο πρόεδρος της Αναγέννησης που βάζει χρήματα ή ο προπονητής της ομάδος ή κάποιος παίκτης με όνομα που συμμετέχει στο ρόστερ της ομάδας, ήταν αυτός φάντης μπαστούνι.
Ειλικρινά η γελοιότητα έχει και τα όριά της αλλά δυστυχώς το βαρέλι πλέον δεν έχει πάτο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ