Στο χαβαλέ το έχει ρίξει ο λοιμωξιολόγος του ναζιστικού καθεστώτος Μητσοτάκη Γκίκας Μαγιορκίνης ο οποίος αράζει σε κάποια παραλία μετά τα τζακούζι της Σαντορίνης και κάνει χαβαλέ με την αύξηση των κρουσμάτων.
Όπως ανέφερε στην αρχή σε δημοσίευση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα πέφτει από τα σύννεφα ότι υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων και ότι άδικα κάποιοι κατηγορούν τα πανηγύρια που γίνονται το Δεκαπενταύγουστο ότι είναι εστίες υπέρ μετάδοσης του ιού.
Με λίγα λόγια ο άνθρωπος που επί δύο χρόνια αποφάσισε για τα σκληρά μέτρα εξαθλίωσης των επιχειρήσεων και τα αντισυνταγματικά lockdown τώρα σας λέει ότι δεν ευθύνεται ο συνωστισμός σε μέρη λαϊκής διασκέδασης και μπορείτε άφοβα να χορέψετε και να πάρετε αγκαλιά τους άλλους.
Σε δεύτερη ανάρτηση που έκανε κατέκρινε όλους εκείνους που κατηγορούν τα ζώα ότι μεταδίδονται τον ιό στους ανθρώπους και για να μείωση την αξία της είδησης ανέβασε μία φωτογραφία με ένα κατσίκι που αράζει σε ξαπλώστρα στη θάλασσα. Αυτός ο άνθρωπος σας στέρησε δύο χρόνια από τη ζωή σας.

Προηγούμενο άρθροΝεκρός κύπριος επισμηνίας: Έπεσε κάτω παίζοντας ποδόσφαιρο αφού πρώτα πίστεψε τα ερπετά της Νέας Τάξης
Επόμενο άρθροΓιώργος Κύρτσος: Τα ίδια έκανε και ο πατέρας του, παρακολουθούσε τους πάντες και έριχνε την ευθύνη αλλού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ