Απορρίφθηκε τελικά το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας αλλά και άλλων φορέων της πόλης για τη μετατροπή της επιστρεπτέας προκαταβολής που πήραν οι επιχειρήσεις της Καρδίτσας σε μη επιστρεπτεα.
Όλοι φυσικά όσοι συμμετείχαν σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, όταν τα προβλήματα των επιχειρήσεων πλέον είναι χιλιάδες με την αύξηση του ρεύματος , των καυσίμων και των προμηθειών να έχουν φτάσει στο Θεό, αυτοί ασχολούνταν με την προκαταβολή λες και αν κάποιοι δεν την έδιναν πίσω θα έλυναν το πρόβλημα.
Όπως και να έχει η κίνηση έγινε και φυσικά η απάντηση που την γνώριζαν εξαρχής ήταν αρνητική.
Δεν περιμέναμε φυσικά τίποτα καλύτερο από μία κυβέρνηση που εδώ και τρία χρόνια έχει διαλύσει τα πάντα στην οικονομία της Ελλάδας, επέβαλε αντισυνταγματικά lockdown, επέβαλε έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στα καταστήματα και απαγόρευση σε όποιον δεν έχει τσιμπηθεί σε καταστήματα εστίασης και γονάτισε τους επιχειρηματίες με τις αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα.
Τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ δύσκολα με το φθινόπωρο που έρχεται να γονατίζει στην κυριολεξία όλα τα καταστήματα της πόλης.
Από αυτούς όλους θα πάει κανένας να διαμαρτυρηθεί για όλα αυτά που έρχονται? Στους βουλευτές θα πάει κανένας να τους πει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αν δεν μπορούν να παραιτηθούν?
Θα βγει άραγε ο Εμπορικός Σύλλογος μπροστά για να σωθούν τα καταστήματα ή θα πάρει για ακόμα μία φορά τα λουκέτα πάνω του?
Έως τώρα δεν προλαβαίνουμε να μετράμε κλεισίματα μαγαζιών.
Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σταματήστε να είστε εξαρτημένοι από βουλευτές και από κομματικές αποχρώσεις.
Η Καρδίτσα βουλιάζει, τα μαγαζιά εκπέμπουν SOS.