Εδώ και τόσο καιρό με κίνδυνο της ζωής του, αφού ήδη έχει γίνει μία δολοφονική απόπειρα εναντίον του χωρίς να έχει συλληφθεί κάποιος, ο Στέφανος Χίος έβγαλε στη σέντρα το παρακράτος που είχε στήσει ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, μαζί με αφεντικά εταιρειών λογισμικών και αρχιμαφιόζους Εβραίος που κυκλοφορούσαν με μαύρα βαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Στέφανος από την πρώτη στιγμή έβγαλε όλη τη σαπίλα στην επιφάνεια κατονομάζοντας και τη βρωμιά που είχε την έδρα της στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και πώς λειτουργούσε το όλο κύκλωμα με απειλές δημοσιογράφων, συμβόλαια θανάτου και τοποθετήσεις μέχρι και στην ηγεσία της αστυνομίας ανθρώπων που τους είχε πιάσει ο υπερκοριός της ΕΥΠ να συμμετέχουν στην υπόθεση Greek mafia.
Ένα κουβάρι που ξετυλίχτηκε εδώ και πολύ καιρό και όλα τα στοιχεία βγήκαν πλέον στη φόρα.
Ο γνωστός ρεπόρτερ αναφέρει ότι κρατάει όλα τα στοιχεία που καίνε τον Δημητριάδη και τα τσιράκια του σχετικά με τα συμβόλαια θανάτου που έκλειναν και θέλει να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.
Ένας χάρτινος πύργος που καταρρέει μέρα με τη μέρα.

Προηγούμενο άρθροΠαραιτείται και το δεύτερο τσιράκι του Μητσοτάκη, ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων
Επόμενο άρθροΒιασμός της προσωπικής ζωής: Θα παρακολουθεί τα πάντα η Νέα Τάξη Πραγμάτων και θα σας αρπάζει ότι έχετε με ένα κλικ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ