Μέγιστη αλητεία από το Πρώτο Θέμα: Ο κ@ρονοϊός φταίει για το έμφραγμα του μυοκαρδίου και τις θρομβώσεις

Μερικές φορές αναρωτιέσαι μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων.
Όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει όριο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρώτο Θέμα που από την πρώτη στιγμή κάνει το άσπρο μαύρο δεν διστάζει να παραποιεί την αλήθεια σε θέματα ζωής και θανάτου.
Σε δημοσίευμα που ανέβασε πριν λίγες ώρες αναφέρει ότι ο κορ@νοϊός είναι υπεύθυνος για το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, για τις θρομβώσεις και εκεί οφείλονται οι πολλοί ξαφνικοί θάνατοι.
Μάλιστα δεν διστάζει να δίνει και συμβουλές για να προστατεύσει κάποιος στην καρδιά του λέγοντας ότι όποιος εμβολιάζεται γλιτώνει από τις παραπάνω άσχημες επιπτώσεις.
Ο θόρυβος για της ξαφνικίτιδες και για τις απώλειες ζώων νέων παιδιών θορύβησε τους κυβερνώντες και είπαν να πουλήσουν ένα παραμύθι γεμάτο αλητεία.
Αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι όλοι αυτοί που έφυγαν ξαφνικά ήταν οι περισσότεροι τριπλά και τετραπλά εμβολιασμένοι.Οπότε παγιδεύτηκαν στο ίδιο τους το ψέμα..
Αν όντως το εμβόλι# προστάτευε δεν θα έφευγαν μόνο οι εμβολιασμένοι αλλά και οι  ανεμβολιάστοι.
Έχει άραγε η προπαγάνδα όρια?
Όπως φαίνεται όχι.

1 thought on “Μέγιστη αλητεία από το Πρώτο Θέμα: Ο κ@ρονοϊός φταίει για το έμφραγμα του μυοκαρδίου και τις θρομβώσεις

  1. Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι είστε, αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία. Διαβάζω τις αναρτήσεις σας και πιστεύω πως αγωνίζεστε πραγματικά για την αλήθεια. Σκληρός ο λόγος σας πολλές φορές αλλά αναγκαίος. Συνεχίστε!
    Όσο για το σύστημα, τολμούν να μιλήσουν οι δειλοί και αφιλάνθρωποι, άμα δε και φιλάργυροι; Αργυρώνητοι Ιούδες, οι οποίοι θα πληρώσουν ακριβά… Πρώτοι και κυρίως οι εκκλησιαστικοί “ποιμένες” και μαζί μ’ αυτούς και οι ” γιατροί”! Οι πολιτικάντηδες, μαζί με τους δικούς τους “δημοσιογράφους”, ούτως ή άλλως, παίζουν το συνηθισμένο βρώμικο παιχνίδι τους.

Απάντηση

You may have missed

Αρέσει σε %d bloggers: