Δεν έχει τέλος η ντροπή και ξεφτίλα των ανθρώπων που προωθούν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον τύμπανο Αργιθέας.
Όπως καταγγέλλει το δίκτυο φορέων και πολιτών για την προστασία των Αγράφων τα οχήματα που μετέφεραν εξαρτήματα από τις ανεμογεννήτριες έκοψαν στα δύο τους δρόμους περιμετρικά των ορεινών χωριών Μουζακίου και Αργιθέας με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να μεταβούν στο σπίτι τους γυρνώντας από τις δουλειές τους.
Τα τεράστια αυτά οχήματα που μεταφέρουν κομμάτια από τις ανεμογεννήτριες του Γεραπετρίτη προκάλεσαν κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους από τους οποίους πέρασαν.
Δεκάδες είναι και οι καταγγελίες κατοίκων των Τρικάλων οι οποίοι αναφέρουν ότι στους περιφερειακούς δρόμους που πέρασαν τα οχήματα έμειναν καθηλωμένα τα αμάξια για ώρες.
Πολλοί οδηγοί παρέμεναν μέσα στα αυτοκίνητά τους σε συνθήκες καύσωνα υπό τις ευλογίες των αστυνομικών που όπως καταγγέλλουν οι οδηγοί ήταν πληθώρα αφού συνόδευαν τα οχήματα δεκάδες περιπολικά υπό τον κίνδυνο επίθεσης.
Αλήθεια προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη νομοθεσία κύριε Τσιάρα?
Προβλέπει κάπου ο νόμος ότι θα κοπεί η κυκλοφορία για να περάσει ένα όχημα ιδιωτικού συμφέροντος?
Λέει κάπου η νομοθεσία ότι θα ταλαιπωρούνται οι οδηγοί και κάποιοι θα έχουν απώλεια εσόδων αφού δεν μπορούσαν να μεταβούν στη δουλειά τους για να περάσουν οι αρπαχτές του Γεραπετρίτη?
Το δίκτυο φορέων για την προστασία των Αγράφων έχει κάνει καταγγελίες στην αστυνομία Καρδίτσας στην αστυνομία Μουζακίου στο δήμο Καρδίτσας στο δήμο Μουζακίου στην εισαγγελία και όλες τις αρμόδιες αρχές.
Μένει να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποιος που να φοράει παντελόνια που θα πάει κόντρα στα συμφέροντα του Γεραπετρίτη και της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη που είναι πρόεδρος των αιολικών πάρκων.
Θα κινηθεί κάποιος επιτέλους να εφαρμοστεί η νομοθεσία η εφαρμόζεται μόνο για τους αδύναμους?