Πολλές προτάσεις έχει καθημερινά για όλους μας η αμαρτία: Ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγος, τσιγάρο, πορνεία, φιλοχρηματία και πάει λέγοντας.
Ο διάβολος θέλοντας να μας παρασύρει να πάμε δίπλα του ρίχνει σε κάθε ηλικία και την ανάλογη πρόταση.
Βασιζόμενη στη μέθοδο αυτή λειτούργησε η διαβολική Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλοντας να προσελκύσει περισσότερο κόσμο ώστε να σηκώσει το μανίκι και να βάλει στον οργανισμό του ένα υπό δοκιμή σκεύασμα με πολλές επιπτώσεις στην υγεία.
Σε κάθε περίπτωση είχε και τα ανάλογα “τυράκια” με σκοπό τα ποντίκια να μπουν πιο γρήγορα μέσα στη φάκα.
Στους νέους πρόσφερε ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους διασκέδασης και εστίασης κλαμπ, μπουζούκια, ταβέρνες καφετέριες, εστιατόρια και ούτω καθεξής. Γνώριζε πολύ καλά η αρρωστημένη Νέα Τάξη ότι σε όλο τον κόσμο αλλά ειδικά στην Ελλάδα το να στερήσεις σε έναν Έλληνα τη διασκέδαση είναι ο βασικότερος λόγος για να σηκώσει το μανίκι.
Αν στον Έλληνα κόψεις 50 ευρώ από το μισθό του θα φωνάξει για μία ημέρα αλλά μετά θα το δεχτεί, αν του κόψεις τη διασκέδαση είναι ικανός να φτάσει στα άκρα.
Τα άκρα ήταν να βάλει μέσα στον οργανισμό του μία ουσία που δεν έπαιρνε κανένας ευθύνη για το τι προκαλεί με σκοπό να έχει ελευθερία κινήσεων.
Σε ένα νέο άνθρωπο ήταν αδύνατο να βλέπει τους φίλους του να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας μέσα σε κλαμπ και μπουζούκια και αυτός να μην μπορεί να συμμετέχει, να μην μπορεί να πάρει την κοπέλα του να πάνε για ένα ποτό και να αναγκάζονται να τη βγάζουν σε παγκάκια ή σε πλατείες.
Το “τυράκι” έπεσε το ποντίκι μπορεί στην αρχή να προβληματίστηκε αλλά εν τέλει έπεσε στη φάκα.
Ανάλογες προτάσεις είχε και για τις άλλες ηλικίες όπως την επιβάρυνση στον προϋπολογισμό με τα rapid test που από μία στιγμή και μετά γονάτισαν τον κόσμο ο οποίος έβλεπε σχεδόν το 1/3 του μισθού του να πάει σε αμέτρητες επαναλήψεις test και προτίμησε να κάνει την γνωστή διαδικασία ώστε να απαλλαγεί από αυτόν το βραχνά.
Σε άτομα πιο μεγάλης ηλικίας, συνταξιούχους δηλαδή, η Νέα Τάξη Πραγμάτων γνωρίζοντας ότι ούτε η στέρηση της διασκέδασης αλλά ούτε το βαρίδιο των rapid test υπήρχε από τη στιγμή που δεν εργάζονται ή δεν βγαίνουν τόσο από το σπίτι ώστε να εισέρχονται σε καταστήματα και υπηρεσίες δεν θα έπιανε.
Έτσι υπήρχε ο εκβιασμός ότι ή το κάνετε η σας παίρνουμε τη σύνταξη.
Δεν ήταν αυτό κίνητρο?
Φυσικά και ήταν όταν ένας χαμηλοσυνταξιούχους παίρνει τρία με τέσσερα κατοστάρικα αν του στερήσει στα εκατό ευρώ πώς θα μπορέσει να βγάλει το μήνα?
Υπήρχαν πολλά άτομα μεγάλης ηλικίας που για να μπορέσουν να επιβιώσουν αναγκάστηκαν να καθίσουν στο σκαμνί και να σηκώσουν το μανίκι του χεριού τους ώστε να έχουν να πληρώσουν το ρεύμα του σπιτιού και να πάρουν στα εγγονάκια τους ένα παιχνίδι για τη γιορτή τους ή να τους δώσουν ένα χαρτζιλίκι.
Όλα ήταν μελετημένα.
Τίποτα δεν έγινε τυχαία αφού υπήρχε στόχευση σε αυτά που θα μπορούσαν να γονατίσουν την κάθε ηλικία ώστε να προβεί σε μία ιατρική πράξη με ένα περίεργο “εμβ@λιο” για πολλούς.
Τα αποτελέσματα γνωστά: Αραίωση του πληθυσμού της Ελλάδας με καθημερινούς θανάτους, το σχέδιο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ