Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κύριο Βασίλη Κρανιά κινείται και ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Καρδίτσα από την αρχή κύριος Κώστας Γκαβογιάννης.
Ο κύριος Γκαβογιάννης διαφωνεί με το ψήφισμα που εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας σχετικά με τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή αφού όπως αναφέρει το θεωρεί λειψό και προτίθεται να καταθέσει και αυτός ένα δικό του.
Συντάσσεται απόλυτα με τον κύριο Κρανιά και αναφέρει ότι ο Βασίλης Τσιάκος δήμαρχος Καρδίτσας εκλεγμένος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες κάνοντας τον καλό και στους υγειονομικούς αλλά ταυτόχρονα κλείνει το μάτι στην κυβέρνηση ότι δεν φτάνει τα πράγματα στα άκρα.
ο κύριος Γκαβογιάννης ήταν από τους πρώτους που σήκωσε τη σημαία σχετικά με τις αναστολές των υγειονομικών και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ξεκάθαρες θέσεις απέναντι στο ζήτημα.
Κλείνοντας τονίζει ότι ο δήμαρχος με αυτό το ψήφισμα υποβαθμίζει τον αγώνα των υγειονομικών οι οποίοι όλο αυτό τον καιρό αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση για τα δικαιώματά τους.