Επιστολή μεταφρασμένη στα ρωσικά στέλνει ο Στέφανος Χίος στην πρεσβεία της Ρωσίας με αφορμή τα δύο χρόνια από την απόπειρα δολοφονίας του και ενώ οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στη συγκέντρωση καμίας πληροφορίας για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το προμελετημένο έγκλημα.
Ο μαχητικός δημοσιογράφος μέσα στην επιστολή αναλύει την μαφία που υπάρχει με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία πουλάει προστασία σε μαγαζιά, προμηθεύει ναρκωτικά και παράνομα τσιγάρα καθώς προωθεί και το λαθρεμπόριο καυσίμων. Πως ο ανιψιός του κύριος Δημητριάδης ο οποίος είναι υπεύθυνος στο πρωθυπουργικό γραφείο δίνει εντολές για τα συμβόλαια θανάτου σε όποιον ενοχλεί και πάει να τους χαλάσει τη δουλειά.
Μέσα στην επιστολή παραθέτει λεπτομέρειες για το πώς γίνεται η προπαγάνδα στην Ελλάδα και πως φιμώνονται οι ανεξάρτητες φωνές όπως το sputnik.gr που παρουσίαζε και την άλλη πλευρά του Ρωσοουκρανικού πολέμου και πως τους ενοχλούσε και ο Γιώργος Καραϊβάζ και τον έβγαλαν από τη μέση.
Όλα αυτά και άλλα πολλά έχουν σταλεί σε επιστολή στη ρωσική πρεσβεία αλλά και στην αμερικάνικη με σκοπό την ενημέρωση για το τι επικρατεί στη χώρα μας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε την δημοσίευση στο https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%a1%ce%99%ce%9d-%ce%91%ce%a0%ce%9f-730-%ce%9d%ce%a5%ce%a7%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%a0%ce%95%ce%99%ce%a1%ce%91-%ce%a6%ce%9f%ce%9d%ce%9f%ce%a5-%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a6-%ce%a7/