Πορεία των υγειονομικών στους δρόμους γύρω από την Ακρόπολη ενημερώνοντας τον κόσμο για τη χούντα του Μητσοτάκη (Φώτο)

Πορεία στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα το Θησείο και την Πλάκα έκαναν οι υγειονομικοί ενημερώνοντας Έλληνες και τουρίστες για την υγειονομική δικτατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με συνθήματα γραμμένα σε πανό αλλά και σε μπλούζες σε αγγλικούς χαρακτήρες θέλησαν να αφυπνίσουν και τους ξένους που έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας και αυτό τον καιρό είναι αρκετοί λόγω της τουριστικής περιόδου.
Κεντρικό σύνθημα στο πανό που κρατούσαν στην αρχή της πορείας ήταν το “Greek health workers against medical tyranny” δηλαδή “οι Έλληνες υγειονομικοί ενάντια στην ιατρική τυραννία.”
Παρόμοια συνθήματα είχαν γραμμένα και στα μπλουζάκια θέλοντας να εκφράσουν την αποστροφή τους απέναντι στη χούντα των εμβ@λίων.
Η πορεία ξεκίνησε από το Σύνταγμα και ακολούθησε την οδό Ερμού καταλήγοντας στο Θησείο και ανηφόρισε από τον πεζόδρομο προς την Ακρόπολη.
Σε όλη τη διαδρομή φώναζαν συνθήματα κατά της χούντας του Μητσοτάκη και της υγειονομικής δικτατορίας καθώς και για την άρση των αναστολών.
Σύνθημα υπήρχε στα αγγλικά προς ενημέρωση των τουριστών το οποίο περιλάμβανε τρεις λέξεις “health freedom democracy” δηλαδή “Υγεία Ελευθερία Δημοκρατία”.
Οι υγειονομικοί καθώς και απλός κόσμος που έδωσε το παρών για συμπαράσταση αλλά και δηλώνοντας την αντίθεσή του στην χούντα που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια περπάτησαν στα σοκάκια της Ερμού φωνάζοντας και ενημερώνοντας οποιονδήποτε βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *