Δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις ο δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης ο οποίος να θυμίσουμε ότι ήταν ο μόνος από τους αιρετούς που έδωσε το παρών στη συγκέντρωση των υγειονομικών σε αναστολή στην πλατεία Πλαστήρα στην Καρδίτσα.
Όταν οι υπόλοιποι φοβήθηκαν το πολιτικό κόστος που θα είχε η παρουσία τους εκεί ο κύριος Γκαβογιάννης δεν δίστασε και έδωσε το παρόν.
Στο δημοτικό συμβούλιο είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
Ανέφερε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απέτυχε στο θέμα των εμβ@λίων αφού το 90% πού βρίσκεται μέσα στις ΜΕΘ είναι τρίπλα εμβολιασμένο.
Σε συνέχεια της τοποθέτησης του καυτηρίασε το γεγονός της αναστολής αφού όπως είπε είναι αδιανόητο να αποτελούν πηγή κινδύνου υγειονομικοί οι οποίοι θα υποβάλλονται σε δύο Rapid test  και να μην αποτελούν κίνδυνο οι εμβολιασμένοι που εργάζονται στα νοσοκομεία οι οποίοι πλέον μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα.
Ο επικεφαλής της παράταξης Καρδίτσα από την αρχή ζήτησε να επιστρέψουν άμεσα οι υγειονομικοί που έχουν εκδιωχθεί αφού πλέον το αφήγημα ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι νοσούν και μεταδίδουν έχει καταρριφθεί.
Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο.

Προηγούμενο άρθροΚοιμηθείτε ήσυχοι: Έκαναν σύσκεψη ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί για την ακρίβεια
Επόμενο άρθροΑπίστευτο: Ζήτησε εξηγήσεις ο Μπακογιάννης από την κυβέρνηση για την άδεια του Γιωτόπουλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ