Στα τέσσερα ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας στο θέμα των υγειονομικών Αριστοτέλης Σπάνιας

Ανάλγητος και απάνθρωπος ήταν ο αντιδήμαρχος οικονομικών, γιατρός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας Αριστοτέλης Σπάνιας στο θέμα των αναστολών των υγειονομικών.
Ο κ.Σπάνιας εξέφρασε την άποψη ότι είναι λάθος να μπαίνει το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια συζήτηση για το αν χρειαζόταν ή όχι τα εμβόλια και δεν νοιώθει την ανάγκη να δικαιολογήσει κάτι για το οποία εκφράστηκε η παγκόσμια ιατρική κοινότητα τονίζοντας ότι τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου του οποίου είναι Πρόεδρος εμβολιάστηκαν σε ποσοστό 99%.
Σαν σελίδα θα θέλαμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα στον κύριο Σπάνια.
Πείτε μας κύριε Σπάνια τι ακριβώς γίνεται με τους ξαφνικούς θανάτους, για ποιο λόγο άνθρωποι πέφτουν στη μέση του δρόμου και η ιατροδικαστική έρευνα δεν βρίσκει την αιτία θανάτου?
Πείτε μας κύριε Σπάνια για τα μικρά παιδιά που έχει αυξηθεί η θνητότητα κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες, ποια είναι η αιτία των θανάτων?
Πείτε μας κύριε Σπάνια ποια παγκόσμια ιατρική κοινότητα αποφάνθηκε για την ασφάλεια των εμβολίων, ο ΠΟΥ που η Σερβία τον χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση και αρνήθηκε να του παραχωρήσει την κυριαρχία σε ιατρικά θέματα?
Πείτε μας τι ακριβώς έγινε στην Αγγλία που δόθηκε αποζημίωση σε άνθρωπο που έχασε τη ζωή του εξαιτίας του εμβολίου της astrazeneca και αποφάνθηκε η Βρετανική δικαιοσύνη ότι οφείλεται στο σκεύασμα?
Πείτε μας κύριε Σπάνια για τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τον κύριο Εξαδάκτυλο, μπορεί ένας πλαστικός χειρουργός να εκφράζει άποψη στο θέμα το εμβολιασμού?
Είναι ειδικός σε αυτά τα θέματα?
Ο ίδιος δήλωσε σε εκπομπή ότι δεν είναι αρμόδιος για να αποφανθεί αν θα πρέπει να γίνουν οι εμβολιασμοί.
Πείτε μας κύριε Σπάνια τι ακριβώς έγινε στην Ουρουγουάη, για ποιο λόγο ενώ εισαγγελέας της χώρας ζήτησε την χημική σύσταση του εμβολίου της Pfizer προτίμησε η εταιρεία να το αποσύρει από τη χώρα παρά να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα?
Η τοποθέτηση που κάνετε είναι καθαρά θέμα υποταγής στο Μητσοτάκη γιατί θέλετε να κατέβετε σαν υποψήφιος δήμαρχος και χρειάζεστε στήριξη.
Ποιός θα σας στηρίξει κυρίε Σπάνια όταν δεν δείχνετε συμπόνια και ανθρωπιά σε ανθρώπους που είναι απλήρωτοι 11 μήνες και ζουν με δανεικά?
Ο κόσμος της Καρδίτσας θα σας εμπιστευτεί να σας ψηφίσει?
Ας το κρίνουν λοιπόν οι ίδιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *