Δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας: Σας συμπονούμε αλλά θέλουμε τις ψήφους

Κάτω από το Δημαρχείο Καρδίτσας βρέθηκαν σήμερα οι υγειονομικοί της πόλης που βρίσκονται σε αναστολή.
Ο λόγος της παρουσίας τους ήταν ότι στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο θα αποφασιζόταν αν θα συμφωνούσαν οι δημοτικές παρατάξεις να εκδώσουν ψήφισμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που εδώ και 11 μήνες διωγμένοι σαν λεπροί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθούν να επιβιώσουν. Δύο παρατάξεις του κυρίου Γκαβογιάννη και του κυρίου Κρανιά τοποθετήθηκαν υπέρ των υγειονομικών και της άμεσης επιστροφής τους στην εργασία τους έστω και με rapid test.
Οι δύο βασικές παρατάξεις που έχουν εκλεγεί κάνοντας σε “συγκυβέρνηση” στηριζόμενοι από την κυβέρνηση του υγειονομικού δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θέλησαν ούτε να ακούσουν για την επιστροφή και καταδίκασαν το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο συζητάει τέτοια θέματα στα οποία έχει αποφανθεί η επιστήμη ( ποια επιστήμη ακριβώς ) ότι πρέπει να εμβολιάζονται όλοι.
Οι υπόλοιπες παρατάξεις έκαναν πολιτική Τσίπρα δηλαδή και με την επιστήμη και τον εμβολιασμό αλλά και καταδικάζουμε την απομάκρυνση των υγειονομικών.
Για ακόμα μία φορά οι αιρετοί της Καρδίτσας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι σε ένα ανθρωπιστικό ζήτημα και απέδειξαν γιατί η πόλη έχει πατώσει σε όλα τα θέματα στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *