Απομονωμένοι από τη στάση που κράτησαν οι υπόλοιπες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο στο θέμα της αναστολής των υγειονομικών βρέθηκαν τα “συνεταιράκια” Βασίλης Τσιάκος και Κώστας Παπαλός. Έκαστη από τις δύο γαλάζιες παρατάξεις που είναι προσκείμενες στον άνθρωπο ο οποίος πέταξε τους υγειονομικούς στο δρόμο χωρίς εργασία εδώ και 11 μήνες, δεν θέλησαν ούτε να ακούσουν για συζήτηση και ψήφισμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που εδώ και τόσο διάστημα έχουν εξαθλιωθεί.
Επειδή δεν θέλουμε να αδικήσουμε κάποιον ο κύριος Τσιάκος είπε ότι το θέμα μπορούμε να το συζητήσουμε σε ανθρωπιστική βάση και να βγάλουμε όλοι μαζί μία απόφαση.
Αυτοί που ήταν κάθετοι ήταν ο αντιδήμαρχος γιατρός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας (!!!) κ.Σπάνιας και ο εταίρος και πρώην δήμαρχος Κώστας Παπαλός.
Ο πρώτος είπε ότι δεν συμφωνεί καν με το να έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο τέτοια ψηφίσματα για τα οποία έχει αποφανθεί η ιατρική ( ποια ιατρική ακριβώς του Βασιλακόπουλου και της Παγώνη ) και ο δεύτερος είπε ότι δεν μπορώ να πω τίποτα από τη στιγμή που αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης.
Για αυτούς τους ανθρώπους μιλάμε, για ανθρώπους που μπροστά στην ψήφο στο κόμμα και στο χρήμα δεν υπολογίζουν τους συνανθρώπους τους καρδιτσιώτες που ζουν εδώ και τόσο καιρό χωρίς χρήματα. Εσείς θα τους εμπιστευόσασταν αν βάλουν υποψηφιότητα?

Προηγούμενο άρθροΚώστας Γκαβογιάννης: Να επιστρέψουν άμεσα οι υγειονομικοί έστω και με rapid test
Επόμενο άρθροΒασίλης Κρανιάς: Να γίνει άρση των αναστολών και να διαγραφεί το πρόστιμο των 100 ευρώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ