Έλληνα ξύπνα: Εσύ γονατίζεις και η Ρωσία πλουτίζει

Εθνική προδοσία συνιστούν οι κυρώσεις που έχουν πάρει τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στη Ρωσία. Όλο το εγχείρημα είχε ως σκοπό την δικιά της τιμωρία και την υποστήριξη της Ουκρανίας που ήταν δήθεν το θύμα στην υπόθεση.
Πόσο θύμα μπορεί να είναι κάποιος που έχει ναζιστές μέσα στο στράτευμα και εκτελεί εν ψυχρώ Ρώσους στρατιώτες βγάζοντας selfie είναι ένα ερώτημα.
Η Ρωσία έχει θησαυρίσει πουλώντας το πετρέλαιο που προοριζόταν για την Ευρώπη, σε Κίνα και Ινδία καθώς και κάνοντας αντίποινα στις Ευρωπαϊκές χώρες κλείνοντας τους αγωγούς φυσικού αερίου και διαλύοντας τες οικονομικά.
Οι άνθρωποι που αποφάσισαν τον αποκλεισμό της Ρωσίας, οι οποίοι είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Αμερική αλλά και τα σκυλάκια τους οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν γονατίσει από τα ελλείμματα και από την αύξηση του πληθωρισμού.
Αυτό φυσικά δεν έγινε γιατί τους έπιασε ο πόνος για την Ουκρανία.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψυχροί εκτελεστές και ανάλγητοι.
Ο λόγος που έγινε αυτό είναι η φτωχοποίηση των μικρομεσαίων στρωμάτων ώστε ο πλούτος να πάει σε εφοπλιστές, βιομηχάνους και ιδιοκτήτες εταιρειών ενέργειας.
Επιδιώκουν επί της ουσίας ο μέσος πολίτης κάθε χώρας να ζει με κουπόνια και να έχει ωράριο στο πότε θα φάει, πότε θα ανάψει την κουζίνα και πότε θα ζεσταθεί.
Επιζητούν πλέον πλήρη γονάτισμα των ανθρώπων του μεροκάματου και για αυτό επιμένουν στις κυρώσεις.
Αν ήταν τόσο ευαίσθητοι θα είχαν πράξει το ίδιο όταν εισέβαλε η Τουρκία στην Κύπρο.
Τότε όμως δεν έδωσαν σημασία αφού δεν τους σύμφερε ένας αποκλεισμός της Τουρκίας κόβοντας στα δύο Ευρώπη και Ασία.
Όλα γίνονται με σχέδιο πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει και να αντιδράσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *