Η κατάσταση με την εκτροπή του πολιτεύματος έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Εδώ και δύο χρόνια έχουν καταπατήσει κάθε συνταγματικό δικαίωμα των ανθρώπων και όλες τις Ευρωπαϊκές συνθήκες που έχουν υπογραφεί από τα κράτη μέλη.
Η περιβόητη συνθήκη του Οβιέδο που αναφέρει ότι κανένας δεν μπορεί να εκβιαστεί με σκοπό να βάλει κάτι στο σώμα του και ότι η ψυχολογική πίεση προς το σκοπό αυτό συνιστά αδίκημα και διώκεται όπως και η συνθήκη της Νυρεμβέργης με τους πειραματισμούς σε θέματα υγείας.
Κάναμε υπομονή (αδικαιολόγητη) πιστεύοντας ότι όλο αυτό θα τελειώσει. Πέρασαν δύο χρόνια και συνεχίζονται τα ίδια.
Έχουν φτάσει σε σημείο να συλλαμβάνουν υγειονομικούς, να τους προσάπτουν κατηγορίες που δεν ευσταθούν, να συλλαμβάνουν ανθρώπους που κάθονται σε πλατείες επειδή θα περάσει ο Μητσοτάκης, να καταπατούν κάθε δικαίωμα που θεσπίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος.
Πρέπει όλα αυτά να βγουν έξω από τη χώρα.
Πρέπει να μάθουν όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.
Αφού μόνο η υγειονομικοί αντιδρούν και οι άλλοι κοιμούνται τουλάχιστον κάποιος από τους υγειονομικούς που διαθέτει την απαραίτητη μόρφωση στην Αγγλική γλώσσα να συντάξει μία επιστολή και οι Έλληνες που ζουν σε χώρες του εξωτερικού και θέλουν να βοηθήσουν να τις παραδώσουν σε εφημερίδες site και κανάλια.
Πρέπει να υπάρχει κατακραυγή γιατί στο τέλος θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας αρπάζουν.
Μέσω των κοινωνικών δικτύων να κοινοποιηθεί και να την πάρουν άνθρωποι που έχουν χρόνια σε ξένες χώρες και να την μοιράσουν σε ξένα μ.μ.ε.
Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για να επανέλθει η δημοκρατία στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΤο αναφέρουν ξεκάθαρα και οι δικές του εφημερίδες: Έπιασε πάτο στις δημοσκοπήσεις για αυτό έκανε πίσω
Επόμενο άρθροΡεύμα με κουπόνια το χειμώνα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ