Ανακοίνωση έβγαλαν οι υγειονομικοί κατά της Ποεδην και του προέδρου κυρίου Γιαννάκου.
Όπως αναφέρουν ο κ.Γιαννάκος κάνει πως δεν τους ξέρει και ότι κρύβεται ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι έχουν τραβήξει αυτοί οι άνθρωποι τόσο καιρό.
Μάλιστα τους δείχνει σαν τρομοκράτες που πάνε έξω από τα σπίτια των πολιτικών. Αν αυτοί ρε Γιαννάκο είναι τρομοκράτες η συμμορία που ανήκεις εσύ και κάθεσαι στα τέσσερα τι είναι?
Αν αυτοί οι άνθρωποι που τόσο καιρό είναι απλήρωτοι και ζουν με δανεικά είναι απειλή για το πολίτευμα εσύ και το συνάφι σου που είσαι μέσα στη βρωμιά τι είστε? Φταίνε οι υγειονομικοί όμως που όταν σε βρίσκουν δεν σε φτύνουν από πάνω μέχρι κάτω τομάρι.

Ας δούμε όμως την ανακοίνωση που έβγαλαν:

Ενημερώνουμε τον κύριο πρόεδρο που παριστάνει τον ανήξερο ότι οι “πρωτοβουλίες” είναι αποτέλεσμα αποφάσεων στα πλαίσια τακτικών συνελεύσεων ενός συλλογικού οργάνου το οποίο εκπροσωπεί με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες 30 και πλέον νοσοκομεία και δομές υγείας της Αττικής και το ΕΚΑΒ Αθήνας, δηλαδή περίπου το ήμισυ των υγειονομικών του δημοσίου τομέα που τελούν σε αναστολή.

Το γεγονός ότι έξω από σπίτια πολιτικών προσώπων συγκεντρώνονται μόνο μικρές ομάδες διαδηλωτών, δείχνει ακριβώς την πρόθεση των υγειονομικών να τονίσουν ότι πρόκειται για μια καθαρά συμβολική κίνηση ειρηνικού και όχι εκφοβιστικού χαρακτήρα, που σίγουρα δεν έχει σκοπό να στοχοποιήσει οικογένειες γαλαζοαίματων τις οποίες με τόση οδύνη υπερασπίζεται ο κύριος Γιαννάκος. Αντιθέτως η δράση αυτή που προς μεγάλη μας ικανοποίηση φαίνεται να ενοχλεί υπερβολικά το σύστημα, έρχεται να προστεθεί στις εκατοντάδες ειρηνικές κινητοποιήσεις που έχουν κάνει τους τελευταίους δέκα και πλέον μήνες οι υγειονομικοί εν αναστολή.

Η λέξη “συκοφαντία” που χρησιμοποιεί εξάλλου ο κύριος Γιαννάκος δεν είναι η κατάλληλη λέξη γι αυτό που προφανώς θέλει να εκφράσει.

Συκοφαντούν, κύριε πρόεδρε, αυτοί που διασύρουν σκόπιμα τη φήμη του άλλου, διαδίδοντας εις βάρος του ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες, αυτό δηλαδή που εσείς πράττετε όταν προσποιείστε ότι δεν γνωρίζετε ποιοι είμαστε, πόσους εκπροσωπούμε και τι υπερασπιζόμαστε.

Το πιο ενδιαφέρον όμως από τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννάκου είναι ότι εντάσσει εαυτόν στο υγειονομικό κίνημα το οποίο πριν από τη δυναμική, σχεδόν καθημερινή παρουσία των υγειονομικών εν αναστολή στους δρόμους της Αθήνας και πανελλαδικά, ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτο!

Κύριε πρόεδρε

Αν χρειαστούμε τροχονόμο διαδηλώσεων θα σας προτιμήσουμε. Σε θέματα περί θεμιτών και αθέμιτων τόπων συγκεντρώσεων συμφωνείτε εξάλλου με τον κύριο Πλεύρη τον οποίο επίσης τον  βολεύει πάρα πολύ το υπουργείο ως τόπος διαμαρτυρίας όπως δήλωσε- και μόνο επίσημη πρόσκληση που δεν μας απηύθυνε ο άνθρωπος…

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων- θέμα για το οποίο κανένας κοινοβουλευτικός πολιτικός φορέας, ούτε καν εν όψει εκλογών δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά καταδικαστικά, δεν θεωρούνε ότι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο της ΠΟΕΔΗΝ εκπροσωπείται αποκλειστικά από τη γνώμη του κυρίου Γιαννάκου.

Καλούμε λοιπόν όλες τις παρατάξεις και τα μέλη του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ να πάρουν  ξεκάθαρη θέση υπέρ των συλληφθέντων υγειονομικών συναδέλφων μεταξύ των οποίων, σημειωτέον, υπάρχει εκλεγμένο μέλος στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ.

Τουλάχιστον αυτός ο συνάδελφος που αναδείχθηκε μέσα από μία επίσημη εκλογική διαδικασία ως μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ, προφανώς εκπροσωπεί κάποιους που σίγουρα τους εκφράζει η κίνησή του, κύριε πρόεδρε..

Μετά τιμής

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας

Δίκτυο υγειονομικών 30 νοσοκομείων/ δομών υγείας και ΕΚΑΒ Αθήνας

Προηγούμενο άρθροΠοτάμια Αλβανών ξεχύθηκαν στους δρόμους κατά της ακρίβειας και της διαφθοράς της Κυβέρνησης (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΕίσαι ή δεν είσαι τελικά ειδικός ρε αλογομούρη: “Απαραίτητο το εμβόλι# σε άνω τους 60”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ